ULTIMA ORA: Coronavirus Romania, 7 aprilie 2020. Bilantul oficial

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 360 de noi cazuri confirmate cu noul coronavirus, numarul total al persoanelor infectate fiind de 4.417. Dintre acestea, 460 de persoane au fost vindecate si externate.

Potrivit GCS, de luni pana marti au fost inregistrate alte 360 de noi cazuri de imbolnavire. Pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate pana acum 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate si externate.

Cele mai multe cazuri, 1.322, sunt inregistrate in Suceava, pe locul urmator fiind Bucurestiul cu 598 de cazuri.

GCS anunta ca pana acum 182 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au murit. Acestea erau internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj si Mehedinti.

Citeste si articolul :   Amenzi dupa protestul de noapte fata de purtarea mastii si noile restrictii

La ATI, in acest moment, sunt internati 274 de pacienti.

In Romania sunt in carantina 25.379 de persoane, iar alte 91.369 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Autor