Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Zodiile care incep o noua etapa

Horoscop cu Neti Sandu. Ce ne asteapta in acest weekend, aflam de la celebrul astrolog.

Horoscop pentru fiecare zodie.

BERBEC

Poate vine cineva pe la voi c-aveti ceva de sarbatorit si faceti o tratatie – se poate si de casa noua. Poate dati o raita pe la un magazin cu de toate sa luati diverse lucruri pentru casa, poate mai si reparati ceva, va luati aparatura noua – faceti o investitie in casa.

Publicitate

TAUR

Un prieten o sa decline invitatia pe care i-ati facut-o c-a intervenit ceva si o sa alegeti altceva sau o sa va vedeti cu altcineva. O sa dati banii pe niste obiecte la care vizati de multa vreme si o sa va ocupati cu reamenajarea, poate va compuneti un spatiu de lucru, in care sa va simtiti confortabil.

GEMENI

Se poate sa se contramandeze o intalnire si sa va faceti alt program la repezeala, ca n-aveti chef de stat tot in casa. Se poate sa plecati intr-o plimbare si sa va prinda bine sa va aerisiti, poate mai schimbati o vorba cu cineva care v-a lipsit o buna bucata de vreme.

RAC

E bine sa fiti cu actele la zi daca plecati la drum, sa nu fie ceva expirat sau fara acoperire sa nu luati amenda. Poate-aveti o mica petrecere in familie, o fi ziua unui copil, sau v-ati gasit o slujba, ati primit in sfarsit niste bani si dati de baut, de mancat.

Citeste si articolul :   Horoscop 6 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

LEU

E ceva care se cere discutat intre patru ochi cu fiinta iubita, s-or fi adunat mai multe si e de vorbit pentru ca de la sine nu trec. Se poate sa luati din banii de rezerva ca sa puteti iesi din casa, or fi si ceva cumparaturi de facut, dar mai dati si de altceva care inghite bani si n-o sa rezistati tentatiei.

FECIOARA

Poate faceti cumva sa-l lasati sa se aproprie pe un fost partener care nu mai indrazneste sa va ceara vreo favoare. Parca nu s-au calmat spiritele in relatia de cuplu, ba chiar se pot agrava daca nu schimbati ceva si o sa existe riscul sa regretati ca n-ati facut-o.

BALANTA

Poate vi se multumeste pentru ceva, luati o distinctie, e un moment de stralucire in cariera si e de sarbatorit. Vestile pe care le-asteptati par sa fie amestecate si o sa vedeti in ce directie va-ndreptati cu relatia de cuplu, cu munca – or sa fie plusuri si minusuri.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru Pesti

SCORPION

Vi se reproseaza niste lucruri pe care nu vi le asumati si trebuie vazut cum o sa mergeti mai departe cu relatia sentimentala. Un dus – intors macar in statiunea preferata, la munte, la mare v-ar dezmorti, iar dac-aveti unde innopta si aveti si curaj mai ramaneti si maine.

SAGETATOR

Poate mutati mobilele, v-apucati de niste lucrari acasa, in gradina, va mai ajuta si ai vostri, e de facut treaba, nu gluma. Voi tot sperati intr-o revenire a cuiva, dar poate celalalt asteapta un semn de la voi – vedeti daca puteti trece peste orgoliu.

CAPRICORN

Se poate sa-i dati o mana de ajutor unei rude care nu poate ajunge undeva, n-are bani sau nu se simte bine. E bine sa verificati cu atentie tot ce tine de o plecare la drum si sa acceptati sa va ia un prieten cu masina daca a voastra are ceva sau aveti permis expirat, buletin.

VARSATOR

Mesajele de la cel pe care-l doriti in viata voastra nu par sa fie foarte incurajatoare, dar nici nu seamana a refuz. Oamenii or sa va cheme la o intalnire de binefacere, poate contribuiti cu fonduri, cu produse, cu mana de lucru, e nevoie de voi si n-o sa ziceti nu .

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 iunie 2023. Fecioara trebuie sa isi schimbe stilul de viata

PESTI

E cineva tanar care are nevoie de prezenta voastra si poate va plimbati, lucrati ceva sau practicati un sport, ascultati muzica. Se poate sa o luati de la-nceput cu o preocupare din sfera creativa si-o sa puneti mai mult suflet ca sa va si reuseasca si sa iesiti in sfarsit la rampa cu ceva nou.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.