Cine sunt cele patru persoane care si-au gasit cumplitul sfarsit in Italia.

Din pacate, viata e scurta si tot mai multi isi gasesc sfarsitul intr-un mod tragic. Asta s-a intamplat si cu o familie de romani, din localitatea Reteag, comuna Petru Rares, Bistrita-Nasaud. O tragedie fara margini s-a petrecut pe autostrada A1 din Italia, unde s-a produs un teribil accident. Este vorba de familia Ciurar, o familie de romi din localitate.

Doi copilasi, dintre care o fetita care avea doar 10 luni, impreuna cu bunicii din partea tatalui au decedat pe loc. Toata familia se intorcea din Romania in Italia cu un Volkswagen Sharan. Masina a intratputernic intr-un camion care se afla in stationare. Sora geamana a fetitei de 10 luni, impreuna cu fratiorul ei de 13 ani, dar si ambii parinti ai copiilor, au fost dusi la spital.

poza 2

Locuitorii din comunitatea din Reteag, toti membri ai unei confesiuni religioase, se roaga pentru cei ramasi in viata si transmit familiei indoliate condoleante si mesaje de incurajare.

Publicitate

poza 1

Familia Ciurar mergea in Italia la munca, la cules de mere. Potrivit primarului comunei, Vasile Cocos, toti cei din familie erau oameni foarte cinstiti si muncitori, scrie observatorbn

Procurorul Roberto Rossi, care s-a deplasat la fata locului, a deschis un dosar si asteapta raportul specialistilor. Soferul a fost supus unor teste pentru a vedea starea sa mentala si fizica: daca a consumat alcool sau substante interzise, inainte de a conduce.

Cea mai probabila ipoteza este ca el a adormit la volan. Din acest motiv ar fi pierdut controlul masinii.

Politistii l-au gasit in mijlocul drumului, distrus de durere, umbland printre trupurile chinuite ale victimelor. Din accidentul infricosator, tanarul de treizeci de ani din Romania care se afla la volan a iesit nevatamat. Dar cu familia distrusa si o durere infinita. Vor fi consecinte judiciare, dar dezastrul este deja o condamnare pe viata.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.