Scandal urias la Romanii au talent. Un concurent aduce acuzatii grave

Concurentul de la Roamnii au Talent din Iasi, Valentin Alexoiu, spune ca ar fi trebui sa i se dea Golden Buzz, numai ca juratii au uitat. Acesta a pierdut sansa de a se califica in semifinala din cauza pandemiei.

Desi a primit 4 de “da”, concuretul nu a mai ajuns in semifinala, ceea ce nu i se pare corect, momentul sau artistic impresionand toata tara.

Pandemia de coronavirus a afectat si concursul, de aceea nu s-au mai facut 2 semifinale. Dupa noile reguli, s-a ales o singura persoana votata de public care a castigat marele premiu.

„Cred ca nu am primit Golden Buzz-ul pentru ca juratii erau prea entuziasmati de faptul ca-l imitam atat de bine pe Freddie Mercury. Dupa ce s-au dat filmarile pe post, in luna martie 2020, asteptam sa primesc un telefon ca sa ma programeze pentru semifinale. Am fost sunat si mi s-a explicat ca nu voi mai avea aceasta sansa din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest motiv, au fost nevoiti sa schimbe regulamentul.

Citeste si articolul   Un nou cutremur in Romania, dupa cel de zilele trecute de 5,2 grade. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

A fost ca un traznet aceasta veste pentru mine. Nu ma asteptam sa nu fiu chemat la semifinale. Am citit toate comentariile de pe internet si 90% dintre persoane sustineau ca eu meritam sa ajung in semifinalele concursului Romanii au Talent”, a spus Valentin Alexiu, potrivit bzi.ro.

„Am impresionat o sală întreagă și chiar și pe jurați cu interpretarea mea de la preselecțiile concursului Românii au Talent. Sala s-a ridicat în picioare, iar jurații erau extrem de entuziasmați că am redat atât de bine vocal piesa lui Freddie Mercury, încât, pentru o secundă, au crezut că sunt el. Pentru că le-a plăcut cum am cântat, m-au rugat să cânt și alte piese. Am primit 4 de Da, deși multă lume mi-a spus că meritam să primesc direct Golden Buzz-ul și să ajung în finală”, spune Valentin Alexiu.

Organizatorii concursului Romanii au Talent l-au sunat pe Valentin pentru a-l informa si pentru a-si cere scuze ca nu a intrat in semifinale. Organizatorii i-au explicat acestuia sa s-a schimbat regulamentul si ca  publicul va alege un castigator care va primi un premiu de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

Citeste si articolul   Antibiotice Iasi trimite doua medicamente folosite in tratamentul COVID19, in SUA si Marea Britanie, dupa ce a castigat licitatiile

„M-a sunat o doamna de la Bucuresti si si-a cerut scuze ca din cauza pandemiei nu am putut sa trec in etapa urmatoare. Finala a avut loc numai pentru cei care au primit in timpul preselectiilor Golden Buzz-ul. Nu ma las, la anul voi participa din nou. Doamna de la Bucuresti mi-a spus ca vor mai schimba regulamentul de la anul, sunt curios insa cum. Nu ma descurajez, dar mi-e ciuda ca s-a intamplat asa. Eu cred ca nu am primit Golden Buzz-ul pentru ca erau euforici datorita interpretarii mele artistice”, a mai spus Valentin Alexiu.