Scandal urias la Romanii au talent. Un concurent aduce acuzatii grave

Concurentul de la Roamnii au Talent din Iasi, Valentin Alexoiu, spune ca ar fi trebui sa i se dea Golden Buzz, numai ca juratii au uitat. Acesta a pierdut sansa de a se califica in semifinala din cauza pandemiei.

Desi a primit 4 de “da”, concuretul nu a mai ajuns in semifinala, ceea ce nu i se pare corect, momentul sau artistic impresionand toata tara.

Pandemia de coronavirus a afectat si concursul, de aceea nu s-au mai facut 2 semifinale. Dupa noile reguli, s-a ales o singura persoana votata de public care a castigat marele premiu.

„Cred ca nu am primit Golden Buzz-ul pentru ca juratii erau prea entuziasmati de faptul ca-l imitam atat de bine pe Freddie Mercury. Dupa ce s-au dat filmarile pe post, in luna martie 2020, asteptam sa primesc un telefon ca sa ma programeze pentru semifinale. Am fost sunat si mi s-a explicat ca nu voi mai avea aceasta sansa din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest motiv, au fost nevoiti sa schimbe regulamentul.

A fost ca un traznet aceasta veste pentru mine. Nu ma asteptam sa nu fiu chemat la semifinale. Am citit toate comentariile de pe internet si 90% dintre persoane sustineau ca eu meritam sa ajung in semifinalele concursului Romanii au Talent”, a spus Valentin Alexiu, potrivit bzi.ro.

Publicitate

„Am impresionat o sală întreagă și chiar și pe jurați cu interpretarea mea de la preselecțiile concursului Românii au Talent. Sala s-a ridicat în picioare, iar jurații erau extrem de entuziasmați că am redat atât de bine vocal piesa lui Freddie Mercury, încât, pentru o secundă, au crezut că sunt el. Pentru că le-a plăcut cum am cântat, m-au rugat să cânt și alte piese. Am primit 4 de Da, deși multă lume mi-a spus că meritam să primesc direct Golden Buzz-ul și să ajung în finală”, spune Valentin Alexiu.

Organizatorii concursului Romanii au Talent l-au sunat pe Valentin pentru a-l informa si pentru a-si cere scuze ca nu a intrat in semifinale. Organizatorii i-au explicat acestuia sa s-a schimbat regulamentul si ca  publicul va alege un castigator care va primi un premiu de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

Citeste si articolul :   Bulgaria deschide anul turistic 2021. Ce tari sunt cautate de turistii romani pentru vacanta

„M-a sunat o doamna de la Bucuresti si si-a cerut scuze ca din cauza pandemiei nu am putut sa trec in etapa urmatoare. Finala a avut loc numai pentru cei care au primit in timpul preselectiilor Golden Buzz-ul. Nu ma las, la anul voi participa din nou. Doamna de la Bucuresti mi-a spus ca vor mai schimba regulamentul de la anul, sunt curios insa cum. Nu ma descurajez, dar mi-e ciuda ca s-a intamplat asa. Eu cred ca nu am primit Golden Buzz-ul pentru ca erau euforici datorita interpretarii mele artistice”, a mai spus Valentin Alexiu.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.