Mama lui Iancu Sterp spune adevarul dupa finala Survivor Romania: ”Tatal copiilor mei…”

Mama lui Iancu Sterp, Geta, s-a hotarat sa apara in lumina reflectoarelor si sa vorbeasca mai des despre familia frumoasa pe care  are si desprea cat de mandra este fil sau, razboinic in show-ul de supravietuire Survivor din Republica Dominicana. Acesta a ajuns pana in finala, dar nu a reusit sa castige.

Cu o poveste demna de emisiunea ”Din dragoste”, doamna Geta a fost imediat indragita de fani

”Daca v-as spune viata mea, ar fi mai ceva ca la ”Din Dragoste”. Omului meu i-a placut sa umble, iar eu mereu am iertat. Asa imi este firea. La fel si baietii, ambii dupa fuste, doar aschia nu sare departe de trunchi. Insa, pana la urma, eu am marsat mereu pe familie, ea este cea pe care ti-o da Dumnezeu si trebuie sa o respecti pana la moarte”, a povestit mama lui Iancu Sterp.

Doamna Geta nu este maritata: ”Sunt o domnisoara cu patru copii mari si frumosi” , dar pune familia si , mai ales copiii, pe primul loc.

”Toata lumea m-a botezat Geta Sterp. Ei bine, sa stiti si dumneavostra adevarul. Vreau sa va spun in premiera ca numele meu real este Geta Gutiu. Niciodata nu am fost casatorita, sunt o domnisoara (n.r. rade) cu patru copii mari si frumosi.

Nu din cauza mea nu m-am maritat cu Nicolae, tatal lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fata isi doreste sa fie mireasa cand este tanara, l-am si iubit din toata inima, a fost primul meu barbat, si ultimul pana in momentul de fata, insa asa a fost.

Am ramas insarcinata cu cel mare, am zis hai ca facem nunta la anu, apoi ca nu o mai facem si tot asa, am ajuns sa am mai multi copii. Nu a fost nunta si niciun act, decat dragoste sincera… Asa ca, sa stiti, de acum incolo sa imi spuneti Geta Gutiu. Pe copii ii cheama ca pe tata-su, iar eu am ramas…”fata mare””, a mai spus mama lui Iancu Sterp.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.