Cine este, de fapt, Elena Ionescu, marea castigatoare Survivor Romania 2020. Prima declaratie

In urma voturilor spectatorilor, Elena Ionescu este castigatoarea “Survivor Romania.  Tanara a dovedit o forta si o determinare extraordinara.

Elena Ionescu este noua castigatoarea “Survivor Romania” si a primit premiul de 250.000 de lei si trofeul.

Cine este, de fapt, Elena Ionescu?

Elena Ionescu este o artista olteanca, nascuta in Caracal. A absolvit Liceului Ionita Asan din aceeasi localitate.Tanara a facut parte din trupa Mandinga, intre 2006 – 2016, apoi si-a urmat cariera solo. A fost participanta la Eurovision, in Azerbaidjan, cu piesa „Zaleilah”, in anul 2012.

Publicitate

Dupa plecarea din trupa Mandinga, Elena Ionescu si-a continuat solo cariera muzicala. A interpretat piese precum „Pasiune’, in colaborare cu Puya si Vescan. „Spune-i’, in colaborare cu Mahia Beldo sau „Ce e dragostea’, lansata de curand.

Elena Ionescu a trecut printr-o perioada agitata. In vara anului trecut, Elena s-a despartit de sot, la doar un an de cand au devenit parinti si la mai putin de doi ani de la nunta.

Citeste si articolul :   STARE DE URGENTA. Ce treci pe declaratie daca mergi sa cumperi carne de miel? Raspuns oficial de la Politia Romana

„Curiozitatea, o anumita doza de teribilism si dorinta de a-mi testa limitele m-au determinat sa intru in aceasta incercare. Sunt optimista si abia astept sa vad ce imi rezerva viitorul in Republica Dominicana’, a spus Elena Ionescu despre experienta Survivor Romania 2020.

Elena Ionescu a mai participat la un alt concurs televizat Te Cunosc de Undeva, la Antena 1, in anul 2014.

Publicitate

Prima declaratie a Elenei Ionescu dupa ce a castigat Survivor Romania 2020

“Ma plec in fata publicului care m-a sustinut. (…) Am luptat ca o leoaica pentru copilul meu”, a spus Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie, tinand trofeul strans in brate.

Marea Finala a fost una plina de emotie si de tensiune; dupa difuzarea imaginilor din Consiliu, filmate in Republica Domincana, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalisti, Lola, Emanuel, Iancu si Elena, in direct, chiar in studiourile Kanal D, intr-un platou impresionant, amenajat special pentru Marea Finala, o replica a Consiliului din Dominicana.

Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini in exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de productie ce a facut posibila o desfasurare uriasa de forte, lucrand la cele mai inalte standarde, pentru ca publicul sa aiba parte de un show total.

Citeste si articolul :   Cine o inlocuieste pe Emily Burghelea, dupa scandalul cu Vulpita! Este o surpriza pentru toata lumea: „Ati vrea sa se deschida poarta..."

Artista a facut primele declaratii

„Nu imi vine sa cred nici acum, nu ma mai pot tine pe picioare. Vreau sa dedic acest trofeu publicului, caci este al lor.

Mi-am luat in brate copilul, l-am pupat, l-am simtit cat de tare a fost alaturi de mine. Imi era teama ca nu o sa ma mai recunoasca. Vrea sa se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am inca forta sa ma adun, atat de emotionata ma simt. Nu am simtit asa emotii nici cand am urcat pe scena”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.