Horoscop 26-31 mai 2020, prezentat de Camelia Patrascanu. Racii trec prin tulburari emotionale, Balantele au probleme cu autoritatile

Horoscop 25-31 mai 2020, prezentat de Camelia Patrascanu.  Celebrul astrolog de la Antena 3 ne aduce vesti pentru perioada urmatoare. Afla din randurile de mai jos, ce-ti rezerva astrele.

Berbec – Berbecii au o perioada foarte incarcata. Unii fac cercetari, analizeaza astfel incat sa poata lua decizii. Luni si marti ii intereseaza confortul familiei lor, miercuri si joi sunt zile revolutionare in care isi spun cuvantul. Foarte multa munca spre final de saptamana.

Taur – Taurii au o zona financiara foarte incarcata. Vor sa recupereze sau sa castige bani. Luni si marti au de rezolvat niste probleme, la mijlocul saptamanii au discutii in familii dar in weekend atmosfera este frumoasa.

Gemeni – Gemenii pot avea o schimbare de dispozitie fata de o persoana influenta. Luni si marti fac calcule financiare, miercuri si joi fac drumuri iar in weekend stau pe langa casa.

Publicitate

Rac – Pentru raci astrele aduc multe tulburari emotionale si profesionale sau de natura financiara. E bine sa nu se grabeasca sa traga concluzii pentru ca vor descoperi lucruri ascunse. Saptamana pune atentionare si pe sanatate, joi si vineri primesc bani.

Citeste si articolul :   Horoscop 1-7 iunie. Luna Plina intoarce roata pentru 3 zodii. Se rescriu destine

Leu – Pentru lei saptamana aduce popularitate si luari de atitudine sau actiuni si proiecte. Miercuri si joi se pot separa de o persoana foarte apropiata. Multa munca in weekend.

Fecioara – Pentru Fecioare saptamana anunta multe miscari la locul de munca. Atentie la sanatate miercuri si joi! Sunt in forma in weekend.

Balanta – Pentru balanta saptamana aduce multe informatii luni si marti, ciocniri cu autoritatile sau sunt nemultumiti de un act pe care il primesc.

Scorpion – Pentru Scorpion saptamana aduce multe actiuni de corectie mai ales financiar. Calatorii la mijlocul saptamanii sau discutii cu o persoana aflata la drum iar in weekend se intalnesc cu prietenii.

Sagetator – Pentru sagetator vorbim de o saptamana in care este pus accentul pe imagine publica. Pot fac un sacrificiu la mijlocul saptamanii, iar in weekend fac calatorii sau discuta cu o persoana aflata la distanta.

Capricorn – Luni au deschidere fata de partenerul de viata, miercuri si joi cedeaza din timpul lor. In weekend fac drumuri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 aprilie 2021. Varsatorul nu trebuie sa ia decizii pripite

Varsator – Pentru varsatori mult entuziasm in aceasta saptamana. Pot corecta actiunile si sunt foarte eficienti la munca luni si marti, in weekend e bine sa se gandeasca la sanatate.

Pesti – Pentru pesti saptamana pune accent pe stabilitate. E bine ca pestii sa faca un exercitiu de desavarsire la mijlocul saptamanii. Pot avea rezultate foarte bune intr-o activitate pe care o depun iar in weekend sunt alaturi de partener.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.