Marius Sumudica, testat pentru coronavirus! “l-am simtit pana in creier”

Imediat dupa ce a plecat din Romania, Marius Sumudica a petrecut 14 zile in carantina intr-un camin studentesc in Turcia. “A fost cea mai grea din viata mea”, a spus Sumudica, antrenorul roman  de la Gaziantep, care din 6 mai a intrat in carantina.

Marius Sumudica a fost carantinat impreuna cu membrii staff-ului sau si Alexandru Maxim, fotbalistul imprumutat in Turcia de la Mainz. Acestea au fost testati pentru coronavirus, rezultatele fiind negative.

“Dupa suspendarea ligii din cauza pandemiei, antrenorul nostru, Marius Sumudica, asistentii lui si jucatorul Alexandru Maxim au plecat in tara lor, astfel ca au fost carantinati timp de 14 zile la intoarcerea in Turcia. Testele efectuate pentru ei au avut rezultat negativ. Toti vor incepe antrenamentele”, este scris intr-un comunicat postat de reprezentantii oficiali de la Gaziantep pe site-ul clubului.

Bucuros ca a scapat de carantina si ca poate sa se intoarca la antrenamente, Marius Sumudica, a povestit cat de greu i-a fost in momentul in care i s-a prelevat testul.

“M-am simtit ca la puscarie! A fost cea mai grea perioada din viata mea! Hai sa nu spun cea mai grea, dar a fost printre cele mai grele. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine. Apoi am trecut la partea cu mostra luata din nas. Si nu l-a bagat usor si la suprafata. Nu, tata! Cand mi-a bagat ala, l-am simtit pana in creier si mi-au dat instantaneu lacrimile”, a spus Marius Sumudica.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.