S-au calcat pur si simplu in picioare. Peste 30.000 de oameni au trecut prin vama fara control epidemiologic

Dupa ce s-au ridicat unele restrictii valabile in starea de urgenta, peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nadlac fara sa aiba control epidemiologic. Oamenii s-au calcat pur si simplu in picioare pentru a intra in tara.

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nadlac dupa ce autoritatile romane au ridicat starea de urgenta.

Bomba cu coronavirus a explodat in Vama Nadlac 1

Unii au plecat, altii au venit. Cei care au plecat spun ca au fost chemati de angajatorii din strainatate la lucru, cei care se intorc profita de faptul ca acum nu mai trebuie sa intre in carantina.

Publicitate

Autoritatile romane au fost luate prin surprindere, iar „bomba biologica” a explodat la frontiera.

„Venim, aducem bani in tara si suntem tratati ca vitele, mai rau” sau „Nimeni nu isi asuma nimic. Cine este de vina? Noi ca suntem aici”, sunt doar cateva dintre reactiile oamenilor nemultumiti ca au fost nevoiti sa astepte ore in sir la vama.

Citeste si articolul :   O femeie din Bacau a decedat dupa ce s-a vaccinat. Declaratia Comitetului National privind Vaccinarea

Regulile impuse de lege nu au mai fost respectate, dupa cateva ore bune de asteptare nervii celor multi au cedat. Pentru fluidizarea traficului, autoritatile au renuntat la controlul epidemiolorgic si a deschis alte doua puncte de trecere a frontierei. Nadlac II si Vama Bors din Judetul Bihor. Efectele acestui haos se vor vedea in perioada care urmeaza.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.