Duckadam tuna si fulgera: ”Tot saracii sunt oropsiti!”

Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam (61 de ani), presedintele de imagine al FCSB, s-a declarat indignat de regulile pe care trebuie sa le respecte echipele sportive, in comparatie cu cele existente in armata.

”Din pacate, tot saracii sunt oropsiti. Se spune ca poti pleca la mare sau munte, daca ai proprietate acolo. Pai cati dintre cei amarati au proprietati? Deci, nu plecam. Stam acasa. Fotbalul va fi ciudat de acum inainte. Cred ca la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru ca vine alta. Sunt dezamagit.

Publicitate

Mi se par masuri exagerate. Uitati ce se intampla in supermarketuri sau piete. Dar nu avem voie sa ne antrenam in aer liber. In SUA, mi-a zis fata mea, care sta acolo, s-au deschis mall-urile si restaurantele. Nu e nicio problema. Nu inteleg, noi de ce nu putem sa ne relaxam la terase? Mai bine mergem in armata, ca acolo trebuie sa respecti regulile militare”, a spus Duckadam, potrivit Digisport

Helmut Duckadam, mesaj dur pentru diaspora: ”Acum vin inapoi? Sa fim seriosi”

Duckadam e revoltat si de situatia urata de la vama Nadlac

”Care Germania? Lasati-ma cu asta! Sunt satul pana peste cap. S-a plecat din Cluj in Germania… Au stat distantati in avion? Vin oamenii pentru una sau doua luni ca sa-i tratam si dupa pleaca. Uitati ce e acum la vama Nadlac.

Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sanatatii. Acum vin inapoi? Sa fim seriosi”, a replicat fostul portar.

Helmut Duckadam, biografie

Helmut Duckadam (n. 1 aprilie 1959, Semlac, Regiunea Timisoara, Romania) este un portar de fotbal retras din activitate, supranumit „Eroul de la Sevilla”, deoarece in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a aparat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale, Steaua Bucuresti. A jucat anterior si la Constructorul Arad. La scurt timp dupa castigarea trofeului, a suferit o accidentare care i-a pus capat carierei. In prezent este director de imagine la FCSB.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.