Batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. Miza este cel mai de pret dar, sanatatea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, intr-un clip postat pe pagina sa de Facebook, ca „batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata”, iar miza acestei lupte „este cel mai de pret dar”, respectiv sanatatea.

Ministrul de Interne a postat un clip video pe pagina sa de socializare, in care a raspuns intrebarilor venite din partea romanilor, in contextul emiterii starii de alerta.

La inceputul clipului, Vela spune ca „batalia cu noul coronavirus sa stiti ca nu a fost castigata”.

„Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, in functie de fiecare dintre noi. Ramane la latitudinea noastra, la alegerea noastra, la decizia noastra cum sa ne comportam acum, astazi, maine si in fiecare zi din viitor pentru ca acest comportament va duce mai aproape sau mai departe normalitatea si viata de dinainte. (…) Miza acestei batalii a fost si este cel mai de pret dar al fiecarei zile: sanatatea. Toate isi pierd valoarea atunci cand omul pierde sau isi pune in pericol sanatatea”, a spus Marcel Vela, intr-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne a adaugat ca, „acum am aratat, mai mult ca oricand, faptul ca putem sa fim uniti”.

Citeste si articolul :   Parteneriatul Strategic dintre Romania si SUA si-a dovedit din nou relevanta, in pandemie

„Imi doresc sa aratam acest lucru si in continuare si sa ne purtam in fiecare zi unul altuia de grija, prin respectarea masurilor anuntate si la televiziuni si de epidemiologi si la dezbateri, astfel incat, la final, sa fim invingatori cu totii. Impreuna putem reusi acest lucru si cu siguranta vom trece cu bine si peste asta”, a adaugat sursa citata.

In ultima perioada, ministrul de Interne a postat constant clipuri video, in care raspunde intrebarilor venite din partea romanilor pe pagina sa de Facebook.

Autor