Ultima ora: Viorel Catarama, rezultatul testului de coronavirus

Dupa ce a vrut sa se infecteze, afaceristul Viorel Catarama a fost testat pentru coronavirus. Acesta s-a imbratisat cu un pacient testat pozitiv, dorind sa demonstreze ca virusul nu este atat de periculos pe cat se spune.

Desi Viorel Catarama a declarat ca a avut mai multe simptome, acesta a fost testat negativ pentru coronavirus. Clinica la care s-a testat a trimis un comunicat de presa unde specifica faptul ca testul indica absenta anticorpilor SARS COV2. Cu alte cuvinde acesta nu este purtator al virusului.

”La ora redactarii prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM este negativ.

Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare).”, noteaza clinica in comunicatul trimis.

Publicitate

Viorel Catarama a spus ca a dorit sa se infecteze cu coronavirus pentru a demonstra ca acesta nu este periculos si s-a dorit doar falimentarea Romaniei si incalcarea drepturilor omului. Acesta a declarat ca este un om patriot si ca ar face orice pentru patria sa atunci cand aceasta este in pericol.

Citeste si articolul :   Dupa ce a incercat sa se infecteze cu coronavirus, Viorel Catarama se pregateste pentru ce e mai rau

„Am vrut sa demonstrez ca ma infectez si nu patesc nimic si ca decizia de a falimenta Romania, de a aresta romanii la domiciliu a fost o decizie gresita care a nenorocit cateva milioane de persoane”, a declarat Viorel Catarama.

Viorel Catarama spune ca autoritatile au gresit in criza coronavirusului: ”Pretul este prea mare si nu se justifica”

Publicitate

”In lume, fata de acest virus, sunt doua metode de combatere: metoda izolarii si metoda imunizarii de grup. Chiar din momentul in care s-a decretat, sau s-a intentionat decretarea starii de urgenta, eu am fost singura persoana din spatiul public care am militat pentru utilizarea metodei imunizarii de grup. Care inseamna ca oamenii isi continua activitatile, munca, isi pastreaza drepturile si libertatile fundamentale si numai persoanele vulnerabile sunt protejate cu adevarat, de toata lumea, inclusiv de stat.

Celelalte persoane sunt indrumate, sfatuite, consiliate, etc, dar nu se intampla nimic grav din punct de vedere economic. Aceasta era metoda de urmat dintr-un motiv foarte simplu: astazi ni se spune ca iesim din starea de urgenta si ca trebuie sa facem urmatoarele lucruri: sa ne spalam de cateva ori pe maini si pe dinti, sa purtam masca, sa pastram distanta… Pai asta puteam sa o facem si acum doua luni. Nu trebuia sa falimentam Romania ca sa facem ce trebuia sa facem acum doua luni. (…)

Citeste si articolul :   Veste proasta. Nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania. Anuntul oficial al autoritatilor

Virusul exista si, oficial, niciun vaccin nu exista si, anul acesta, nici nu va fi descoperit. Adica am stat doua luni degeaba in casa si cand iesim din casa ne intalnim cu acelasi inamic si in proportie de 90-95% nu vom avea nimic. (…) Noi incepem imunizarea de grup de vineri. Sistemul medical este la pamant in Romania. Dar de ce? Pentru ca, timp de 30 de ani, romanii au votat numai structuri mafiote care au devalizat toate sistemele, inclusiv cel medical, si care au vandut Romania aproape pe nimic strainilor. Acum romanii ajung sa plateasca nota de plata pentru ce au facut timp de 30 de ani.

Devalizarea sistemului medical s-a facut constient de persoane care au beneficiat de informatii si care au avut acces la putere. Astazi, la fel ca si acum doua luni, sistemul medical este la pamant”, explica omul de afaceri.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.