Raed Arafat anunta: Care sunt motivele pentru care se poate parasi localitatea de domiciliu dupa 15 mai

Raed Arafat a spus intr-o interventie  la Antena 3, care sunt motivele pentru care putem iesi din localitatea de domiciliu pentru a calatori in alta localitate.

Odata cu trecerea la starea de alerta, regulile privind deplasarile in afara localitatii nu se vor modifica foarte mult.

Este permisa parasirea domiciliului pentru desfasurarea unui activitati in interes de serviciu sau activitati medicale. De asemenea, puteti iesi din localitate pentru vizitarea batranilor de care aveti grija, a mai spus Arafat.

“In mod normal, iesirea e in mod deosebit pentru activitati profesionale, pentru aspectele medicale. Daca iesi din oras ca sa pleci din tara, asta se poate. Daca vrei sa ajungi la batrani de care trebuie sa ai grija, normal ca poti sa te duci. Treaba cu muntele nu stiu exact cum va fi mentionata, o sa vedem, se lucreaza pe document. Dar, de regula, iesirea din oras e echivalenta cu iesirea din casa, care a fost pana acum. O sa fie o libertate de iesire. Propunem oamenilor sa aiba grija pana la ce nivel vor ajunge cu socializarea, cu calatoria, cu vizitarea batranilor pentru ca persoanele vulnerabile raman vulnerabile”, a spus Arafat.

Raed Arafat a atras atentia ca oamenii vor avea libertate, insa le-a propus acestora sa fie constienti de persoanele vulnerabile si sa se protejeze corespunzator.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.