Banca Transilvania, anunt de ultima ora! Mesajul transmis oficial

Pentru clientii sai din Romania, Banca Transilvania anunta noi facilitati in aceasta luna, in contextul pandemiei de covid-19. Aceste noi beneficii fac parte din masurile care au fost anuntate la inceputul starii de urgenta.

Potrivit unui comunicat transmis de unitatea bancara, vor primi un nou set de facilitati toti posesorii de carduri de credit care sunt la zi cu plata ratei.

Clientii care nu au intarzieri la rate, in luna mai vor beneficia de urmatoarele:

Nu trebuie achitata suma minima de plata pentru creditul pe card.
Dobanda este la jumatate pentru clientii care nu au transferat in 1 – 25 mai a.c. pe cardul de credit intreaga contravaloare a creditului folosit pana la finalul lui aprilie a.c. Cealalta jumatate ramane in seama BT si, din acest motiv, nu presupune obligatii viitoare pentru clienti.

Publicitate

In rest, cardul va functiona ca pana acum:

Publicitate

Dobanda pentru luna mai este zero pentru clientii care in perioada 1 – 25 mai aleg sa achite intreaga contravaloare a creditului folosit la finalul lunii aprilie a.c.
Pentru clientii care au realizat tranzactii in rate, in lunile martie si aprilie, ratele au fost oprite, iar din aceata luna isi reiau cursul.

Citeste si articolul :   Bolnav cu COVID, uitat in izolator doua zile cu masca de oxigen pe fata

Carduri in format digital
Pentru clientii care au aplicatia BT P, cei de la Banca Transilvania spuneau acum cateva saptamani ca toate cardurile care sunt reinnoite in perioada starii de urgenta sunt oferite in format digital in aceasta aplicatie.

Prin urmare, Banca Transilvania permite retragerile de la ATM-uri fara a avea cardul in mod fizic. Mai mult decat atat, Banca Transilvania le permite clientilor sa le ofere posibilitatea altor persoane de a ridica bani de la ATM in locul lor prin intermediul acelor coduri speciale care pot fi generate in aplicatie pentru autentificare.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.