O asistenta avertizeaza oamenii: „Nu faceti aceasta greseala cu masca de protectie! Mi-a distrus fata!”

O asistenta medicala, Olga Ovinnikova, sustine ca fata i-a fost grav arsa dupa ce mastile medicale de la spitalul la care lucreaza au fost dezinfectate cu inalbitor si apoi refolosite.

Olga Ovinnikova a suferit arsuri chimice la nivelul fetei, dupa ce a purtat o masca medicala dezinfectata.

Ea lucreaza la Spitalul orasenesc Karabanovo, unde personalul trebuie sa poarte aceleasi masti de mai multe ori din cauza deficitului extrem de PPE, a informat presa locala.

Inainte de a fi reutilizate, mastile sunt dezinfectate cu inalbitor pe baza de clor.

Publicitate

Potrivit Mirror, pielea ei a fost deteriorata de substante chimice otravitoare care i-au ramas pe masca dupa dezinfectare.

fata dupa purtarea mastii

Publicitate

Ea a declarat presei locale: ” Mastile de unica folosinta si costumele de protectie sunt spalate cu inalbitor pe baza de clor si se dau personalului spitalului pentru reutilizare.

” La o ora dupa ce mi-am pus masca, am simtit o senzatie de arsura pe fata. Din cauza regulilor, nu am putut sa-mi scot masca si a trebuit sa indur pe tot parcursul orelor de lucru.

Citeste si articolul :   Dinu Iancu Salajanu, noul presedinte al Consiliului Judetean Salaj

Asistenta a spus ca fata i-a fost arsa

” Dupa ce mi s-a incheiat schimbarea, am scos masca si mi-am vazut fata ranita ”. Asistenta are arsuri chimice de gradul 2.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.