Foloseste puterea bicarbonatului de sodiu la rosii. Recolta bogata si gust mai dulce

Afla din acest articol la ce este buna apa cu bicarbonat de sodiu, atunci cand este folosita la rosii.

Curiozitati despre rosii

Cea mai importanta dintre vitamine este vitamina C (20-30 mg), dar contine, de asemenea, 11-12 tipuri de vitamine, inclusiv A, B1, B2, pe langa care contine o cantitate semnificativa (1,6 mg) de caroten. Pe langa scopuri nutritive, efectul sau de vindecare este, de asemenea, semnificativ. Alcaloidul de rosii este utilizat pentru a face unguente pentru boli fungice si procese inflamatorii .

Apa cu bicarbonat de sodiu are un efect fungicid!

Publicitate

Amesteca 4 lingurite de bicarbonat cu 4-5 litri de apa pentru a obtine un fungicid de casa care functioneaza cel putin la fel de eficient ca unele cumparate din magazin, dar mai ieftin, plus contine mai putine substante chimice si toxine decat acestea. Se stropesc plantele cu acest amestec( dimineata sau seara)

Apa cu bicarbonat de sodiu indulceste rosiile

Citeste si articolul :   6 comportamente feminine pe care barbatii le adora

Deoarece reduce aciditatea solului , indulceste rosiile. Se adauga 2 linguri de bicarbonat la 5 litri de apa si se stropeste solul.

Bicarbonatul de sodiu alunga melcii de gradina

Melcii pot face ravagii in gradina. Presarati putin bicarbonat amestecat cu coji de oua maruntite, in jurul plantelor pentru a fi protejate. Aceasta este o metoda mai blanda decat cenusa de lemn.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.