Doi tineri au rapit un copil de 9 ani, in Galati

Doi tineri de 17 si 26 de ani din Galati au rapit o copila de 9 ani. Copilul a fost sechestrat cateva ore intr-un imobil.

Incidentul a avut loc in weekend, in comuna galateana Munteni.

Initial, politistii au fost sesizati prin 112 ca o fata de 9 ani, din comuna Munteni, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, insotita de un tanar, din aceeasi localitate.

Dupa cateva ore, fata a fost dusa la sectia de politie chiar de tatal unui tanar implicat in rapire.

Publicitate

Politistii au aflat ca victima fusese luata cu forta de pe strada.

Cei doi tineri au fost retinuti si urmeaza sa fie dusi in fata judecatorului cu propunere de arestare preventiva.

„In urma investigatiilor, a rezultat ca minora ar fi fost luata de pe strada, impotriva vointei sale, in jurul orei 15.45, de doi tineri de 17 si 26 de ani, care ar fi urcat-o intr-o autoutilitara si ar fi dus-o intr-un imobil de pe raza comunei Munteni. Minora a fost examinata medico-legal, rezultand ca nu a fost victima vreunei agresiuni fizice. In cursul zilei de 03 mai a.c., in urma unei perchezitii domiciliare, cei doi tineri au fost depistati, fiind retinuti, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal. Persoanele in cauza urmeaza sa fie prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Tecuci, in vederea dispunerii unei masuri preventive”, au anuntat reprezentantii IPJ Galati.

Citeste si articolul :   Cazul care aminteste de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Corina, adolescenta de 17 ani din Borsa, a fost gasita

Luni, mai multe echipaje de politie patruleaza in comuna Munteni, pentru a evita un conflict intre familiile implicate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.