“Comportamentul de un primitivism infiorator”. Dezastru lasat in urma persoanelor carantinate, in apartamente recent inaugurate

Mormane intregi de gunoaie ramase in urma persoanelor care au primit cazare in spatiile de carantina ale Primariei Galati. Unele apartamente au fost inaugurate recent. „Si maimutele din jungla daca ar fi fost tinute in acele incaperi si tot nu ar fi reusit sa lase asemenea dezastru” – comenteaza oamenii.

poza 1

De la declansarea epidemiei, acestea au fost folosite pentru persoanele care trebuie sa stea in carantina. La finalul celor 14 zile de izolare, angajatii Primariei Galati si ai Directiei de Sanatate Publica au constatat dezastrul.

poza 2

Publicitate

„Sunt obligat sa aduc in fata dumneavoastra insa si comportamentul de un primitivism infiorator al unor asa-zisi cetateni carora li s-a pus totul la dispozitie pe perioada carantinei si care au inteles ca trebuie sa-si bata joc de Romania, de Galati si de munca unor oameni dedicati. Pentru exemplificare voi posta poze cu felul in care au fost primiti si cu dezastrul lasat in urma lor”, a scris pe Facebook, viceprimarul Picu Apostol Roman.

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis a promulgat legea. Anunt important pentru toti angajatii

poza 3

In fotografiile postate de reprezentantii Primariei Galati apar locuintele asa cum aratau inainte si dupa ce au fost folosite ca spatii de carantina. In numeroase locuinte au fost descoperite mormane de gunoaie, resturi alimentare, bidoane de bere si mucuri de tigara aruncate la intamplare. De asemenea, pe holurile cladirii si in apartamente multe bunuri au fost distruse.

Publicitate

poza 4

Fotografiile postate pe Facebook au starnit revolta galatenilor. Acestia au scris sute de mesaje prin care cer pedepsirea celor vinovati.

poza 5

„Fara cuvinte…. Si maimutele din jungla daca ar fi fost tinute in acele incaperi si tot nu ar fi reusit sa lase asemenea dezastru…… Oameni imbecili care nu stiu sa respecte mana care le-a fost data”, a spus o galateanca, in timp ce un barbat solicita ca respectivii sa fie pusi la plata: „Banuiesc ca cei care au stat acolo au fost inregistrati undeva cu un buletin, pasaport ceva….. se face receptia si se trimite nota de plata…… doar aveti serviciul de evidenta a populatiei….. se poate afla unde au domiciliul…… n-au bani sa plateasca, poprire….. n-au venituri??? la munca gen ADP….. taiat gard viu, matura, curatat parc, faleza…. se gaseste ceva….. pana se ajunge la echivalentul valorii pagubei.”

Citeste si articolul :   Un barbat care s-a intors dupa 3 ani din Germania a aflat ca este decedat si ingropat.

poza 6

Firmele platite de Primarie au strans mormanele de gunoaie, iar angajatii municipalitatii au reparat lucrurile stricate.

poza 7

Conducerea Primariei a anuntat ca analizeaza posibilitatile legale pentru a-i trage la raspundere pe cei vinovati.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.