Este permisa deplasarea la mare de 1 Mai? Raspunsul oficial al Politiei Romane

Mult asteptatul sejur la mare NU apare inscris in ordonantele militare ca motiv de deplasare”, a fost anuntul Politiei Romane. Autoritatile au facut un apel catre cetateni sa stea acasa „pentru binele tuturor”.

“Traditionalul sejur la mare NU este inscris in ordonantele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, va rugam sa ramaneti acasa!

Politistii actioneaza in Gara de Nord, in trenuri si statii de cale ferata pentru a verifica motivele deplasarii celor care calatoresc in aceasta perioada”, este mesajul Politiei Romane, pe pagina de Facebook.

Publicitate

Marcel Vela a spus:

„Daca de 1 mai lumea merge la plaja, nu respecta distantarea sociala si pana in 15 mai se vor inregistra cresteri de cazuri, atunci nu vor fi fi scenarii discutate intr-o varianta optimista”

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus ca, de 1 Mai, oamenii trebuie sa respecte masurile stabilite pentru evitarea raspandirii imbolnavirilor cu COVID-19.

“Si de 1 Mai, oamenii, probabil, vor avea dorinta de a iesi mai mult, dar trebuie sa respecte regulile care sunt stabilite”, a declarat Ludovic Orban.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.