A murit Romulus Cristea, cunoscut jurnalist. Doliu in presa din Romania. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cunoscutul jurnalist, Romulus Cristea a murit la varsta de 56 de ani dupa ce a suferit un atatc atac de cord.

Decesul jurnalistului  a fost anuntat ieri, pe 28 aprilie. Boala nu iarta pe nimeni, pacat, avea doar 56 de ani. Romulus a lucrat pentru publicatii precum Dreptatea, Cotidianul, Epoca, Viitorul, Romania Libera, PrintMagazin si Agrointel.

Jurnalistul a scris si cateva carti despre Revolutia din 1989 si despre revolta care a avut loc in Piata Universitatii, in 1990. Cea mai lunga perioada ca jurnalist, a fost la Romania Libera, din 1992 pana in 2013. A mai fost si membru in consiliul de conducere al asociatiei “21 Decembrie” din Bucuresti, pina in 2009, cand a fost dat afara.

Romulus Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, dupa care si-a continuat studiile la Academia Nationala de Informatii, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Drept.

Publicitate

Romulus a fost un om si un ziarist cinstit. N-a facut compromisuri cu meseria, a terminat mai multe facultati si si-a vazut de slujba de jurnalist pana in ultima clipa.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Inca 7 cazuri confirmate de CORONAVIRUS. Bilantul a ajuns la 59

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.