Nadia Comaneci si Bart Conner, dupa 24 de ani de la nunta din Romania. „Imi vine greu sa …

Zeita de la Montreal si sotul ei, fostul gimnast american Bart Conner, au sarbatorit cea de-a 24-a aniversare a nuntii. Nadia Comaneci sustine ca este o femeie norocoasa.

27 aprilie 1996, ziua in care Nadia Comaneci (58 de ani) si Bart Conner (62 de ani) deveneau sot si sotie in fata lui Dumnezeu, o zi pe care cei doi nu o vor uita niciodata.

Dupa ceremonia religioasa, Nadia a declarat ca „azi, Olimpiada de la Montreal din 1976 a cazut pe locul doi”.

poza 1

Publicitate

La 24 de ani de la marele eveniment care s-a serbat la Manastirea Casin din Bucuresti, celebrul cuplus si-a aniversat din nou aceasta zi, fostul gimnast american a impartasit vestea cu fanii de pe retelele de socializare.

„Imi vine greu sa cred ca frumoasa noastra nunta a fost acum 24 de ani, in aceasta zi. La multi ani, Nadia Comaneci”, a scris Bart Conner pe Twitter.

cuplul aniversar

Publicitate

Cum a decurs cununia religioasa dintre fosta gimnasta si fostul gimnast.

Citeste si articolul :   Gheorghe Gheorghiu se casatoreste iar la 67 de ani. Face nunta mare cu aleasa inimii

poza 2

„Am locuit cu totii timp de o saptamana la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece il ocupaseram in intregime”, a povestit Nadia in cartea autobiografica Scrisori catre o tanara gimnasta.

poza 3

„Cununia in sine a fost iesita din comun. Sotia lui Adrian umpluse biserica de flori si incepuse sa cante muzica. O veche traditie populara spune ca mirele sau mireasa se pot calca pe picior, si cine va calca va decide in casa. Eu l-am tot calcat pe picior si cand am facut-o pentru prima data m-a intrebat ce se intamplase. E prea tarziu, i-am soptit in gluma, de acum o sa am ultimul cuvant”, a mai spus Nadia, potrivit perfecte.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.