Sapte jandarmi de la Gruparea Mobila Craiova, depistati cu COVID-19. Intreg detasamentul va fi testat

Alti sapte jandarmi de la Gruparea Mobila Craiova au iesit pozitiv la testul pentru COVID-19. Intreg detasamentul din care fac parte a fost retras din misiuni si va fi testat.

Cei sapte jandarmi au fost testati dupa ce unul dintre colegii lor a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Craiova, imreuna cu socrii sai, in data de 23 aprilie, dupa ce au avut simptome ale infectiei cu coronavirus, potrivit Mediafax.

Sotia si copilul barbatului, dar si alti jandarmi de la Gruparea Mobila Craiova, care au intrat in contact direct cu acesta, au fost testati, iar rezultatele au aratat ca au COVID-19.

Potrivit autoritatilor in Dolj, intreg detasamentul din care jandarmii confirmati cu infectie cu coronavirus fac parte, va fi testat. Aproximativ 70 de militari au fost scosi din misiuni, insa ancheta epidemiologica nu s-a incheiat.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.