Horoscop saptamana 27 aprilie – 3 mai. Taurii iau decizii dificile, Leii sunt foarte hotarati

Renumitul astrolog, Camelia Patrascanu, a dezvaluit ce rezerva astrele pentru fiecare zodie in parte in saptamana 27 aprilie – 3 mai.

Horoscop. Saptamana pune accentul pe propria personalitate pe care o manifestam din plin.

Horoscop Berbec. Au o saptamana care incepe cu un tranzit al lunii in zona caminului. Luni si marti sunt zile foarte bune pentru a clarifica aspecte ce tin de casa si familie. Joi si vineri sunt usor de iritat.

Horoscop Taur. Saptamana incepe cu o zi de luni care poate aduce o clarificare cu privire la niste proiecte. Iau niste decizii, isi delimiteaza pozitia fata de niste persoane. Joi e o zi mai tensionata care le poate afecta relatiile. In weekend au timp pentru iubire.

Publicitate

Horoscop Gemeni. Saptamana incepe cu un interes pentru bani. Luni poate isi definesc o noua politica financiara, iau o hotarare. Joi si vineri sunt zile tensionate, daca au sentimentul ca au fost pacaliti sau au pierdut din cauza altora.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 iunie 2020. Previziuni strale pentru toate zodiile

Horoscop Rac. Saptamana incepe cu un aspect foarte important pentru ca destinul e in semnul lor zodiacal. Realizeaza de ce s-a intamplat un anume lucru in viata lor. Joi si vineri e bine sa amane o cheltuiala. In weekend pot reusi sa faca o excursie.

Publicitate

Horoscop Leu. Saptamana aduce o atentionare profesionala. E legata de faptul ca poate unele proiecte isi schimba culoarul. Joi si vineri pot avea reactii destul de virulente si isi apara punctul de vedere.

Horoscop Fecioara. Saptamana aduce planuri de viitor. Activeaza sfera prietenilor. Atentie la sanatate joi si vineri. In weekend sunt foarte inspirate.

Horoscop Balanta. Iau hotarari mari in propriul interes. Joi si vineri sunt zile tensionate. In weekend se resemneaza.

Horoscop Scorpion. O saptamana care aduce multe planuri. Luni si marti prospecteaza viitorul. Joi si vineri sunt zile tensionate. Se reorganizeaza in weekend.

Horoscop Sagetator. Pot lua o hotarare in legatura cu o investitie. Joi si vineri au parte de tensiuni. In weekend trebuie sa fie cat mai calmi.

Citeste si articolul :   Te vor insela si vor uita - cele mai rele semne ale zodiacului

Horoscop Capricorn. O saptamana ce pune accentul pe relatii apropiate. Joi si vineri pot sa scoata bani din buzunar. In weekend li se face dor de calatorii.

Horoscop Varsator. Saptamana aduce multa munca incepand de luni. Joi si vineri sunt destul de tensionati. In weekend sunt grijulii si harnici.

Horoscop Pesti. Stabilesc cine vor sa fie si cum vor sa se comporte. Joi si vineri muncesc pe rupte. In weekend au relatii apropiate cu o persoana importanta.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.