Marcel Ciolacu a rabufnit: “In acest moment in Romania nu se testeaza. Cercel a fost executat, urmeaza Arafat”

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a intervenit joi la Romania TV, unde a fost intr-un dialog prin videoconferinta cu europarlamentarul PNL Rares Bogdan.

Presedintele PSD a fost intrebat de ce fondurile alocate de UE Romaniei sunt mult mai mici decat in alte tari cu populatie mai putin numeroasa, exemplul fiind Portugalia, care a primit de opt ori mai mult.

“In continuare, la nivel de UE, guvernul si presedintele nu au putut sa-si impuna punctul de vedere si atunci exista o dubla masura.

Iesirea domnului Citu a fost o prostie fara margini, in orice context este o prostie sa alertezi cetatenii ca tu nu ai bani sa platesti pensii si salarii.”, a spus Ciolacu, intr-un dialog cu prim vicepresedintele PNL, Rares Bogdan.

Publicitate

“In acest moment in Romania nu se testeaza. Aparatele cumparate de autoritatile locale nu sunt autorizate, nici macar in spitalele judetene nu se testeaza. E o secretomanie pe care am sesizat-o cu totii de o luna si jumatate.

Citeste si articolul :   Ionita de la Clejani sare la gatul celor care ii vor raul lui Fulgy: ”Vedeti ca exista legi"

Cum doreste guvernul o relaxare, vorbim de redeschiderea scolilor, de mers la munca, dar nimeni nu stie cum va evolua. Copiii credeti ca vor sta cu masca pe fata.

Publicitate

Hai sa stam cu totii la masa, facem alegeri cand o fi, dar sa nu mai mintim romanii ca sunt blocate site-urile de sapte zile. IMM-urile dau oameni afara pentru ca nu pot accesa niciun fond. Cand vrea acest guvern sa ne asezam cu totii la masa? Nu putem accepta dobanda la dobanda, in niciun stat european nu e asa ceva. Unde dorim sa ajungem?”, a completat Ciolacu.

Marcel Ciolacu acuza actuala putere ca ii executa pe cei care nu sunt de acord cu parerile guvernantilor. Presedintele Camerei Deputatilor crede ca urmatoarea tinta a liberalilor este Raed Arafat.

”Cine nu face ca noi dispare sau este schimbat, este un semnal si pentru domnul Arafat si pentru altii. E o vendeta politica. Domnul doctor Cercel este adeptul testarii in masa, astfel ca pe 15 mai sa stim clar care este gradul de infectare. Nu ai dreptul ca pentru pareri sa executi oameni, public. In toate Consiliile Judetene in care au fost cumparate aparate de testare, nu au fost autorizate nici acum”, a declarat Marcel Ciolacu.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.