Veste buna: Doua femei de 82 si 87 de ani s-au vindecat de coronavirus. Au fost tratate la Arad

Doua femei de 82 si 87 de ani s-au vindecat de coronavirus si au aratat ca si atunci cand esti o persoana in varsta poti sa supravietuisti temutului SARS-CoV-2.

Doua femei de 82 si 87 de ani s-au vindecat de coronavirus

Publicitate

Conform Mediafax, reprezentantii spitalului din Arad au anuntat ca, intr-o singura saptamana, doua femei, una de 82 de ani si alta de 87 de ani, au fost vindecate de coronavirus si externate.

”O pacienta de 87 de ani a fost vindecata de COVID-19 la Arad! Va anuntam saptamana trecuta despre externarea unei paciente de 82 de ani vindecata de virusul COVID-19”, au declarat reprezentantii spitalului.

Publicitate

”Si iata ca astazi (n.r. – miercuri) putem spune ca o alta doamna, de 87 de ani, tot din Arad, a fost externata si vindecata de COVID-19”, au mai spus oficialii unitatii medicale din Arad.

Peste 2.400 de persoane s-au videcat in Romania
Potrivit cadrelor medicale de la Arad, cele doua paciente demonstreaza ca medicii pot vindeca pacienti de COVID-19 indiferent de varsta.

Acest anunt al personalului medical din spitalul din Arad vine la doar patru zile dupa ce ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca Aradul se afla pe lista judetelor in care pericolul de focar este foarte mare.

Citeste si articolul :   Omul si calul. Poate cea mai frumoasa pilda despre prietenie

Ultimul bilant anuntat miercuri de Grupul de Comunicare Strategica arata ca numarul cazurilor de coronavirus pe teritoriul Romaniei a ajuns la 9.710, cel al deceselor este de 508, iar cel al persoanelor vindecate este de 2.406.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca dupa 15 mai se vor relaxa masurile, dar toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si in transportul in comun.

Totodata, seful statului a subliniat ca nu vor fi prelungite restrictiile privind deplasarile individuale, insa vor ramane in vigoare interdictiile pentru adunari publice si alte manifestari, scrie fanatik.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.