Barbat impuscat de politisti intr-un imobil din Bucuresti. A taiat, cu foarfeca, un agent al Sectiei 5!

Un barbat care alerga aproape dezbracat pe holurile unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei avand asupra sa mai multe obiecte ascutite a agresat miercuri dimineata unul dintre politistii chemati sa intervina.

Agresorul a fost urmarit prin cladire, fiind impuscat. Barbatul, in varsta de 38 de ani, a decedat ulterior la spital, conform unor surse apropiate anchetei.

”In aceasta dimineata, in jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoana dintr-un imobil situat in sectorul 1 a sesizat ca un barbat dezbracat, aflat doar in lenjerie intima, ameninta pe holuri, avand asupra sa mai multe obiecte ascutite. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 5 Politie, care dupa cateva minute l-au localizat. Din primele date a rezultat ca la vederea politistilor, barbatul a devenit violent si a reusit sa ii loveasca, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a incercat din nou sa loveasca si i-a amenintat, motiv pentru care, dupa somatie, unul din politisti a executat foc cu armamentul din dotare, ranindu-l”, anunta Politia Capitalei, potrivit stirileprotv.ro

Articolul continuă după reclame

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Barbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Surse apropiate anchetei au declarat ca barbatul a murit la spital din cauza unei rani in zona toracelui.

Aceleasi surse au afirmat ca barbatul avea asupra sa o foarfeca.

Si politistul atacat se afla la spital, starea sa fiind stabila.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs evenimentul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.