(VIDEO) Vulpe surprinsa furand o gaina. Politistii au inchis ochii la infractiune

O vulpe a fost filmata in Baia Mare dupa ce a furat o gaina si era pe punctul de a fi lovita de o masina, in timp ce traversa strada ”neregulamentar”. Politistii anunta, in gluma, ca au inchis ochii la aceste infractiuni, scrie ziaruldeiasi.ro

Politistii maramureseni au trimis presei imagini cu o vulpe care a furat o gaina si trece strada in fuga. La un moment dat, vulpea scapa gaina din gura din cauza unei masini care se apropie si care evita animalul cu greu. Dupa ce trece masina, vulpea se intoarce, apuca gaina si dispare.

Articolul continuă după reclame

Politistii au precizat ca imaginile sunt filmate intr-o zona periferica din Baia Mare. „Este o infractiune flagranta de furt calificat si o trecere prin loc nepermis, constatate intr-un filtru rutier, de catre colegii de la S.P.R., care au inchis ochii de aceasta data”, glumesc politistii pe seama imaginilor.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.