Produsul la care a renuntat Gigi Becali, din cauza pandemiei: ”Nimeni nu mai avea in tara asta”

Finantatorul FCSB, Gigi Becali (61 de ani), a dezvaluit recent ca a decis sa renunte la una dintre cele mai scumpe pasiuni ale sale. Datorita coronavirusului, el si-a schimbat atitudinea. De fapt, a si fost testat de doua ori.

”Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluta mica. Toata lumea ma intreba ce e ala, nimeni nu mai avea in tara asta. Ma intrebau si fetele, voiau pentru prietenii lor.

Acum eu nu ma mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igiena personala e spalatul, parfumul e altceva”, a specificat Gigi Becali, la Romania TV.

Miliardarul a spus ca nu va mai cheltui banii pe astfel de parfumuri.

Publicitate

”Nu mai dau! Nu-mi vine sa cred ca dadeam mii de euro pe ele. Nici nu stiau barbatii din Romania de asa ceva, ei dormeau”, a mai specificat Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvaluit ca a fost cu Alexandru Tudor la Slujba din Joia Mare, intr-un lacas ascuns intr-o padure.

Citeste si articolul :   Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a ajuns la 981

“Am construit o manastire in taina, una de care nu stie nimeni. Trebuie sa mergi o ora pe poteca. Joi, la Denia celor 12 Evanghelii, am luat si cei mai buni 3 cantareti de muzica psalmica, cei mai buni din tot globul.

Au venit cu mine si am fost acolo 50 de persoane in biserica aia. Vreo 30 de maicute si vreo 20 de barbati, pustnici de prin toate locurile. Am facut o slujba si le-am spus dinainte: ‘Seara asta vom sta vreo 3 ore in Rai’. Stiam cum canta diaconii astia.

Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, ‘Adevarat ca am fost 5 ore in Rai’. Il iau cu mine peste tot, e adevarat ca are credinta mai mare decat mine”, a declarat Gigi Becali.

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.