Spartacus, liderul batausilor din Rahova din ziua de Paste, sifonat! Cum arata dupa confruntarea cu politistii

Spartacus, liderul batausilor din Rahova, a iesit sifonat din confruntarea cu oamenii legii.

Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, a iesit serios sifonat de pe urma confruntarii cu politistii.

Barbatul a fost liderul petrecaretilor care au ignorat masurile impuse de autoritati, provocand fortele de ordine. “Sa moara Alesia, daca nu-i rastorn, daca vine politia! Sa vina politia! Revolutie!”, sunt cuvintele spuse de barbatul supranumit Spartacus pe o filmare facuta in timpul chefului din prima zi de Paste.

Spartacus, liderul batausilor din Rahova din ziua de Paste, sifonat! Cum arata dupa confruntarea cu politistii
Politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul Actiuni Speciale (SAS) au intervenit in forta pentru a-i dispersa pe scandalagii. S-au tras si focuri de arma.

Publicitate

barbatul din Rahova

Politistii au condus la audieri 37 de persoane, iar 9 dintre acestea au fost retinute. Sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.

Spartacus a iesit sifonat dupa confruntarea cu oamenii legii. Intr-o imagine care circula pe internet, liderul scandalagiilor apare batut.

Citeste si articolul :   VIDEO Zeci de persoane nu au respectat interdictia si au mers la slujba, in Cluj

De altfel, el a si postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru oamenii legii. “Imi pare rau”, a scris Spartacus, potrivit wowbiz.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.