Incident in noaptea de Inviere. 20 de persoane, sanctionate dupa ce au facut scandal

Un incident s-a produs intr-o comuna galateana, in noaptea de sambata spre duminica, numeroase echipaje de politisti si jandarmi fiind mobilizate la fata locului, dupa ce mai multi localnici au dat foc unor cauciucuri si au facut scandal, nerespectand prevederile ordonantelor militare.

Oamenii legii s-au sesizat dupa ce imagini de la fata locului au fost transmise live pe Facebook. In total, 20 de persoane au fost amendate, transmite IPJ Galati.

„Avand in vedere imaginile difuzate in spatiul public, pe o retea de socializare, in seara de 18 aprilie a.c., in jurul orei 22.15, din care reiesea faptul ca mai multe persoane incalca dispozitiile legale impuse de starea de urgenta, politistii galateni s-au autosesizat si au mers imediat la fata locului, in comuna Munteni, din judetul Galati, de unde aceste imagini erau transmise “live”.

Articolul continuă după reclame

Aici, politistii au constatat ca, in mijlocul unei strazi, in jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacara deschisa, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos si care, la vederea echipajelor de politie, au fugit in curtile locuintelor. In urma vizionarii imaginilor si a investigatiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la aceasta adunare, fiind sanctionate contraventional pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amenda in valoare de 20 000 de lei”, au anuntat reprezentantii IPJ Galati.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la fata locului, nefiind inregistrate pagube materiale. Politistii continua verificarile pentru identificarea si sanctionarea tuturor celor care au participat la adunarea din comuna Munteni.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.