Soarele intra in Taur de pe 19 aprilie. Toate zodiile au parte de schimbari care vor influenta tot restul anului

Soarele intra in Taur pe 19 aprilie, chiar de Paste. Apar schimbari majore pentru toate zodiile, iar acestea vor influenta viata tuturor pentru tot restul anului. Vine norocul peste mai multe zodii, dar vor fi si perioade grele, cumpene si energii negative. Berbecii trebuie sa ia niste decizii radicale, in timp ce Taurii sunt protejati de Soare incepand cu data de 19 aprilie 2020.

Soarele intra in Taur de pe 19 aprilie. Apar schimbari pentru tot restul anului
Berbecii trebuie sa ia decizii radicale, in special cu privire la relatia lor de cuplu. Nici pe plan profesional lucrurile nu stau pe roze, apar schimbari care va vor pune pe ganduri.

Tauriivor fi protejati de Soare din 19 aprilie. Vine o perioada pe care acesti nativi o asteapta de foarte mult timp, o perioada plina de castiguri pe plan financiar si de recunoastere pe plan social.

Gemenii trebuie sa schimbe macazul. Trebuie sa abordati viata in alt mod, sa va schimbati putin perspectiva, pentru a duce la indeplinire toate obiectivele pe care le aveti.

Racii continua sa analizeze mult situatia prin care trec. Unii devin melancolici, altii se intristeaza de-a dreptul. Pentru acesti nativi, lucrurile nu sunt deloc bune, insa este esential sa priveasca totul mai obiectiv, pentru a nu cadea in capcana depresiei.

Leii au parte de o perioada dificila
In viata Leilor apar schimbari negative. Nu se simt in apele lor si nu trec printr-o perioada grozava din punct de vedere financiar. Este cazul sa analizati mai mult strategiile din ultima perioada, s-ar putea sa descoperiti ceva care nu functioneaza deloc conform planului, scrie huff.ro.

Fecioarele se axeaza mai mult pe spiritualitate, se roaga, se simt mai aproape de divinitate. Este o perioada foarte buna pentru o analiza a intregii existente.

Balantele sunt mutl mai practice si privesc lucrurile dintr-un alt unghii. Nu mai au rabdare sa se lase la mana nimanui si vor face tot posibilul sa iasa din incurcaturi.

Nativii din zodia Scorpion sunt in sfarsit mai pasnici, mai calmi. Se simt in largul lor si asta chiar se vede in tot ceea ce fac in perioada care urmeaza. Incepe o noua era si pentru Sagetatori, care din 19 aprilie vor deveni mai reticenti fata de anumite legaturi de prietenie sau rudenie.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 19-25 iulie 2021. Luna plina intoarce destinele. Previziuni pentru toate zodiile

Capricornii vor sa faca un pas mare pe plan profesional si au nevoie de mai multe resurse. Apelati cu incredere la persoanele din familie, pentru ca au sfaturi mai bune decat va imaginati. Varsatorii si Pestii au de pansat rani mai vechi, iar din punct de vedere sentimental, daca fac ceea ce trebuie, pot simti in sfarsit fericirea adevarata.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.