Orban, la un pas sa-si piarda functia. La ce se poate astepta Arafat

Tara noastra se afla din nou sub stare de urgenta, pentru inca 30 de zile. Inca de la primul decret emis in acest sens, sursele sustin ca romanii au fost de acord cu masurile impuse. In plus, acestia chiar au acuzat ca decizia a venit prea tarziu. In prezent, se pare ca lucrurile s-au schimbat si se intorc impotriva lui Orban.

Orban, la un pas sa-si piarda functia. De ce sunt romanii nemultumiti?

Dupa o luna de izolare, romanii par din ce in ce mai nemultumiti. Preturile au crescut, insa nu la fel au facut si alocatiile copiilor. Numerosi oameni se afla in somaj tehnic, in timp ce altii au fost demisi de la locurile de munca, iar sute de companii fie s-au inchis, fie sunt in pragul falimentului.

Desi Guvernul Orban a luat masuri de reglementare a acestor situatii, se pare ca lucrurile nu au decurs asa cum credea. Astfel, romanii refuza sa mai accepte incertitudinea, nesiguranta si aduc acuzatii Guvernului, ceea ce nu-i asigura Premierului o imagine deloc buna. Oamenii vor sa stie cand vor reveni la normal lucrurile, de ce nu poate fi oprit virusul; ei se intreaba de ce inca nu exista un vaccin sau de ce masurile au fost luate atat de tarziu?

Publicitate

Desi PNL nu a gresit major in vreo decizie, reactia adversarilor incita populatia la revolta. Victor Ponta, Calin Popescu-Tariceanu si Marcel Ciolacu se opun cu vehementa prelungirii starii de urgenta, fara a veni, insa, cu propuneri si solutii pertinente.

Orban, la un pas sa-si piarda functia. Ce il asteapta pe Arafat?

Personajul principal si pozitiv din aceasta poveste este nimeni altul decat Raed Arafat. Desi face parte dintre cei care adopta masurile in aceasta tara, populatia nu se rasfrange asupra lui si nemultumirile acesteia il ocolesc mereu.

Arafat a tinut mereu la imaginea lui si continua sa se faca placut in randul cetatenilor, ceea ce, cu siguranta, ii va asigura un loc sigur la functia ce urmeaza a-i fi atributa. Sursele au declarat pentru Capital ca acestuia ar urma sa i se propuna functia de ministru al MAI in viitorul guvern de stanga, format din Pro Romania si PSD, scrie huff.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.