Un sucevean care lucra la cules de sparanghel in Germania a fost gasit fara suflare. Avea 54 de ani

Un sucevean aflat la cules de sparanghel in Germania si-a gasit sfarsitul in cursul zilei de sambata. Nicolae Bahan avea doar 54 de ani, era din Solca si se afla la o ferma situata la circa 40 de km de Freiburg de aproximativ trei saptamani. Barbatul era in Germania impreuna cu sotia, iar decesul s-a inregistrat sambata, 11 aprilie.

Silvia Bahan, sotia barbatului, a declarat ca asteapta ca medicii legisti germani sa-i spuna concluziile in ceea ce priveste decesul.

”In Germania nu se lucreaza pentru ca e Pastele. Marti mi s-a spus ca voi sti cauzele decesului, dar eu cred ca e vorba de inima. Acum mi s-a spus sa stau in camera si sa nu merg la munca. Am vorbit cu o firma din Arbore si a spus ca se va ocupa cu repatrierea pentru ca noi vrem sa-l ingropam acasa. Si firma unde am lucrat cu sotul a promis ca ne ajuta cu repatrierea”, a marturisit Silvia Bahan.

Citeste si articolul :   Planul Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce un sef FIFA a recomandat anularea campionatelor

Intrebata daca sotul era suspect de imbolnavire cu noul coronavirus, femeia a negat acest aspect si a precizat ca acesta nu a prezentat simptome, cum nici ea nu are vreo problema medicala, scrie monitorulsv.ro

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.