Auchan anunta ca magazinele se vor inchide de Paste. Ce program va avea in aceasta saptamana

Hipermarketurile si supermarketurile Auchan, precum si magazinele de proximitate MyAuchan independente vor avea, in acest an, un program special de Paste diferit fata de anii trecuti, a anuntat retailerul intr-un comunicat de presa.

Astfel, pana vineri, 17 aprilie 2020, magazinele si hipermarketurile Auchan isi continua activitatea conform programului de functionare actual, respectiv intre orele 8:00 si 21:00, cu exceptia magazinelor Auchan Cotroceni, care va fi deschis zilnic intre orele 8:00 – 20:00, si Auchan Obor, deschis de luni pana sambata de la ora 8:00 pana la 21:00 si duminica, de la 8:00 la 18:00.

Publicitate

Potrivit sursei citate, sambata, 18 aprilie, magazinele Auchan din toata tara vor fi deschise intre orele 8:00 si 18:00, iar pe 19 si 20 aprilie, in prima si a doua zi de Paste, acestea vor fi inchise. Incepand de marti, 21 aprilie, magazinele vor reveni la programul normal actual.

Citeste mai multe pe incont.stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.