O noua Ordonanta Militara: „Dupa 8 intotdeauna vine 9”. Ce masuri noi vor fi luate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata la Digi24 ca saptamana viitoare va fi emisa o noua ordonanta de urgenta.

Intrebat daca urmeaza ordonanta militara numarul 9, Marcel Vela a raspuns: „Dupa 8 intotdeauna vine 9”.

„Saptamana viitoare vom da probabil inca o ordonanta, in sensul in care ar trebui sa mai reglam zona de sud, granita cu Bulgaria, unde exista un tranzit transfrontalier pentru muncile agricole. Asa cum am permis pentru Ungaria ar trebui sa permitem si pentru Bulgaria”, a adaugat ministrul.

„Ar mai trebui sa introducem in exceptiile de la rigurozitatea controlului, asa cum am facut cu soferii de camioane, si navigatorii de pe vasele si tot ceea ce tine de navigatia de marfuri. Mai sunt si alte propuneri facute de colegii ministri”, a mai spus Marcel Vela.

„In functie de decretul prezidential de saptamana viitoare mai sunt si alte zone sau domenii de care trebuie sa ne ocupam, cu siguranta saptamana viitoare, in concluzie, va mai fi o ordonanta. S-ar putea sa se numeasca 1, fiind dupa noul decret, sau 9, in functie de prelungirea starii de urgenta”, a completat ministrul, potrivit ziuadevest.ro

Autor