Mesajul lui Klaus Iohannis de Pastele Catolic: Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca desi Pastele ii gasesc pe romani departe unii de altii, „puterea credintei ne uneste sufleteste”.

Klaus Iohannis crede ca romanii vor iesi intariti din aceasta incercare, cand multi romani se afla in izolare sau au persoane la care nu pot ajunge, din cauza pandemiei de coronavirus, si a transmis un mesaj celor care duminica sarbatoresc Pastele Catolic.

„Credinciosilor romano-catolici, reformati, unitarieni si evanghelici le doresc sa primeasca Invierea Domnului cu sanatate, pace sufleteasca, speranta si grija fata de semeni! Chiar daca aceste Sfinte Sarbatori ne gasesc departe de cei pe care ni i-am dori alaturi, puterea credintei noastre ne uneste sufleteste si ne da speranta ca, in curand, vom putea fi impreuna din nou„, a transmis presedintele Romaniei.

Seful statului a transmis si un mesaj pentru credinciosii care duminica sarbatoresc Floriile.

Publicitate

„Vreau sa transmit cele mai calduroase urari si credinciosilor ortodocsi, greco-catolici, armeni si cultelor neoprotestante care celebreaza in aceasta duminica Floriile, sarbatoarea smereniei si iubirii. Fie ca sarbatorile pascale sa ne aduca tuturor alinare si puterea de a trece cu bine peste orice provocari. Sunt convins ca uniti si increzatori in viitor vom iesi intariti din aceasta grea incercare”, a mai spus presedintele.

Citeste si articolul :   Un barbat din Giurgiu infectat cu Covid-19 a fost gasit de jandarmi la un gratar la cota 1000 Sinaia. Refuzase internarea si fusese plasat in izolare la domiciliu

Acesta a incheiat mesajul sau transmitand „Cristos a inviat” in limbile romana, germana si maghiara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.