Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020.

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a anuntat ce se va intampla in saptamana 12 – 18 aprilie 2020. Aceasta atrage atentia asupra problemelor care pot aparea din cauza unor persoane apropiate.

HOROSCOP Berbec

O saptamana cu patru planete in zodia voastra: Soare, Mercur, Lilith si Kiron. Aceste patru planete fac aspect de sextil cu Marte si Saturn din Varsator. Marte(patronul astral) este potentat de vibratiile din Constelatia Varsatorului, de aceea atentia este cuvantul cheie a perioadei analizate. Desigur, difera segmental existential vizat(dragoste, business, sanatate), in functie de astrograma fiecaruia.

HOROSCOP Taur

Publicitate

Soarele isi face bagajele si se pregateste sa intre in constelatia voastra. Stellium-ul format de planetele din Berbec va poate da multe socoteli peste cap. Aceste planuri tin de sanatate si afectiunile cronice la voi sau in familie, de cariera(tensiuni ce tin de locul de munca sau orientarea in viata/profesional, business) sau de dragoste: casatorie, relatii ce vizeaza (in)compatibilitatea, amor.

HOROSCOP Gemeni

Cum Mercur(patroana astrala) se apropie cu pasi repezi de Lilith si Kiron in Berbec e rost de descifrat partea karmica profunda cu care ati venit pe Pamant, pentru ca urmeaza evenimente care va pot bulversa si pot sa va dea viata peste cap. Marte si Saturn din Varsator vizeaza studiile, cariera voastra si a copiilor, nepotilor din familie. Orientarea profesionala, o vad si pe astrogramele lor. Inclusiv sortitii…

HOROSCOP Rac

Cand vorbim de dragoste, e bine sa stiti ca nu-I de joaca acum cu karma. Va spuneam de Racul Andreea Balan ca s-a casatorit intr-un moment complet nefast. Iata ca s-a confirmat! Vedeti cum au iesit la lumina secrete ce tineau de sotul ei cu care are deja doi copii?!? Ce considera multi ca este compatibil, se poate dovedi a fi opusul. In India parintii viitorilor miri consulta inainte astrologul, sa-I sfatuiasca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 septembrie 2023. Pestii isi vor atinge obiectivele

HOROSCOP Leu

Cele patru planete din Berbec nu par a avea efect negativ asupra voastra, in acest cadru astral ultra-general. Dar voi aveti individual alte aspecte(astrograma karmica/personala sau relationala), care pot fi complet diferite de aspectele astrale in perioada urmatoare. Vestile mai putin bune vin de la prezenta lui Marte si a lui Saturn in zodia opusa(marcheaza casatoria, asocierile/parteneriatele, sanatatea).

HOROSCOP FECIOARA

Multe va intrebati de viitorul copiilor sau nepotilor din dotare. De ce? Prezenta lui Mercur in Berbec, in rezonanta cu Lilith si Kiron. Din vara lucrurile pot fi mult mai agitate, deci misiunea karmica profesionala o pot vedea pe astrograma lor din timp, ca sa nu intrati in panica atunci(cariera). Altii au probleme in dragoste, justitie sau sanatate. Cei cu business pot fi si mai presati de ce urmeaza.

HOROSCOP BALANTA

Balanta- Opozitia Soarelui natal cu planetele din Berbec, patru la numar si o astrograma a perioadei inca dezechilibrata nu va ajuta sa vedeti calea corecta de evolutie(dragoste, sanatate, cariera). Daca ati citit acest Horoscop, realizati ca vorbesc deja de acest dezechilibru de ceva vreme. Multi aveti bariere si nu stiti cum sa le deschideti sau sa le evitati. Pe astrograma personala vad reperele corecte.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii au protectie de la astre

HOROSCOP SCORPION

Ati vazut ce aspecte sunt in Berbec(zodie spirit-pereche)? Evident, daca ati citit si infuenta lor asupra celorlalte zodii realizati cat de important este sa stiti secretele ce tin de astrograma voastra karmica. Acolo cercetez cat sunteti de compatibili sau incompatibili cu jumatatile voastre(problemele de familie), care sunt presiunile pe cariera sau business.Sau, ce afectiuni ce tin de sanatate pot presa.

HOROSCOP SAGETATOR

Justitia terestra si cea divina sunt chestiuni cu care nu trebuie sa va jucati. Se aduna pe Karma Negativa si se va duce pe vietile viitoare. Unii isi pun deja intrebari ce tin de dragoste si singuratate(cum nu isi atrag sortiti/sortite sau, daca au, cum vor ramane singuri si fara copii in vietile viitoare). Analiza karmica imi indica daca ati evoluat corect in aceasta viata. Perioada foarte delicata(sanatate).

HOROSCOP CAPRICORN

Daca ati citit la Rac, vedeti ca si voi sunteti marcati inca de prezenta Axei Karmice Rac-Capricorn. Pe Axa Berbec-Balanta se vede dezechilibrul perioadei si nu este de gluma atunci cand vorbim de Destin si de Soarta, doua lucruri complet diferite. Momente de cumpana pe care nu le puteti intelege singuri si, mai ales, sa le depasiti. Marcajul este pe cariera, business, sanatate, dragoste, s.a.

HOROSCOP VARSATOR

Cu Marte si Saturn in zodia voastra nu este de gluma. Multi vor actiona si nu vor lasa lucrurile la voia intamplarii. Important este sa stiti si cum, asa cum aveti inscris si vad eu pe astrograma individuala, ca sa nu dati gres(cuadratura Soarelui natal, a lui Marte si Saturn cu Uranus acum in Taur). Lupta cu viata este cea mai importanta, de aceea cei care salveaza/ajuta animale au bonus astral…

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 5 iunie - 11 iunie 2023 pentru toate semnele zodiacale

HOROSCOP PESTI

E linistea dinaintea furtunii pentru cei care cred in karma. Altii care cred in previzional, au citit deja cat de dezechilibrata este perioada care urmeaza si stiu ca sunt vizate mai multe zone existentiale: sanatate, afectiuni cronice, dragoste, familie, copii, cariera, business, justitie, orientare profesionala sau ce tine de studii(la voi sau copii), relatii sentimentale sau de prietenie, asocieri, parteneriate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.