Noua persoane din Suceava, care au vrut sa plece in Germania, intoarse de pe Aeroportul Sibiu

Noua persoane din Suceava, care ar fi vrut sa plece spre Baden Baden, Germania, de pe Aeroportul Sibiu, au fost depistate la frontiera si intoarse din drum. Pentru sambata sunt programate alte doua curse charter cu muncitori pentru Germania.

Purtatorul de cuvant al Prefecturii Sibiu, Andreea Stefan, a declarat ca noua persoane din comuna Patrauti din Suceava au fost intoarse din drum, de pe Aeroportul Sibiu.

Publicitate

„Pe zborul charter programat pentru decolare astazi (vineri – n.r.) la ora 18.20 cu destinatia Karlsruhe s-au prezentat la imbarcare 9 persoane cu domiciliul in comuna Patrauti jud. Suceava, localitate aflata in carantina in baza Ordonantei Militare nr. 6. Acestia au fost identificati la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis sa calatoreasca. Transportul acestora catre localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei”, a spus Andreea Stefan.

Potrivit acesteia, in mod exceptional, Autoritatea Aeronautica Civila Romana a aprobat alte doua zboruri de pe Aeroportul International Sibiu, in cursul zilei de sambata. Primul zbor este programat la ora 10.20, iar al doilea este programat la ora 18.00.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.