Cluj: 6 curse charter astazi spre Germania, pe site-ul Aeroportului. Prefect: Niciuna nu va pleca

Sase curse aeriene care urmau sa plece vineri de la Cluj spre Germania apar pe site-ul Aeroportului Cluj-Napoca, insa prefectul spune ca nu va pleca niciuna. 200 de oameni ajunsi la aeroport sunt trimisi acasa.

Nicio cursa charter cu muncitori spre Germania nu va decola, vineri, de pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj, dupa o decizie a Ministerului Transporturilor, cei 200 de pasageri care au ajuns urmand sa fie trimisi in judetele de unde provin.

„In cursul zilei de vineri erau programate sa decoleze spre Germania sase curse aeriene dar niciuna nu va mai pleca de pe aeroportul din Cluj. Toate sunt oprite la sol in urma Ordonantei Militare nr. 8 de joi, aceasta este decizia Ministerului Transporturilor. Cei 200 de pasageri care au sosit deja vor pleca inapoi in judetele din care provin, Suceava, Olt sau Dolj iar pasagerii care trebuiau sa vina sunt opriti la limita de judet si intorsi din drum”, a spus Mircea Abrudean.

Pe site-ul Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj apar, vineri, 6 curse aeriene care urmau sa plece sper Baden-Baden si Dusseldorf.

Publicitate

Vineri, aproape 2.000 de persoane din judete din Transilvania si Moldova au fost inghesuiti in parcarea din fata Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura. Prefectul de Cluj a anuntat ca firma de recutare care a adus muncitorii la aeroport va fi anchetata. Mircea Abrudan a spus ca oamenii au fost adusi gramada cu autocarele dimineata, in conditiile in care zborurile charter spre Germania erau programate sa decoleze pana seara.

(sursa: Mediafax)

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.