Mesajul unui medic roman, dupa ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am invins! Din 20 aprilie incep serviciul!”

Alina Popa a fost diagnosticata cu coronavirus in urma cu aproape doua saptamani, iar acum s-a vindecat si s-a intors acasa.

„Sunt bine, am doua teste negative, am fost declarata vindecata. Doua saptamani sunt in izolare, din 20 aprilie incep serviciul. Mi-am cumparat masti si voi merge la munca. Au fost cateva zile foarte grele, nu am avut o forma usoara a bolii. Am fost internata miercuri, 25 martie. A fost o experienta traumatizanta, dar am invins”, a declarat Alina Popa, potrivit a1.ro.

Desi a invins boala, Alina Popa trece prin clipe grele dupa ce si sotul ei a inceput sa aiba simptomele unei infectii cu COVID-19.

„Sunt in izolare singura, la Bors, acum il astept pe sotul meu acasa, el nu e bine. Aseara a facut febra. Sunt foarte ingrijorata pentru el. (…) Am vecini minunati care imi aduc de mancare, prieteni, rude. Sunt inconjurata de foarte multi oameni frumosi si buni. Le multumesc pacientilor mei care m-au sunat, apartinatorilor, medicilor de la Timisoara care au avut grija de mine, asistentelor, laborantilor. Toate gandurile bune si rugaciunile lor cred ca m-au ajutat sa trec peste acest moment greu. (….) Cred ca o Forta Divina ne ajuta pe toti”, a marturisit medicul Alina Popa.

Alina Popa a fost diagnosticata cu noul coronavirus in data de 25 martie. Odata cu ea, alti doi colegi de-ai ei, printre care seful Sectiei de Oncologie de la Deva, au fost diagnosticati cu boala Covid-19. Automat, Sectia de Oncologie de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva s-a inchis, acolo fiind internati 13 pacienti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.