Horoscop marti, 7 aprile 2020. Ceasuri bune pentru 3 zodii

Iata horoscopul pentru fiecare zodie, 7 aprilie 2020.Astrologul are vesti bune pentru unii nativi, mai ales in dragoste.

Horoscop 7 aprilie 2020 Berbec

Evitati astazi conflictele in familie si nu dati curs discutiilor tensioante intre membrii familiei. Incercati sa fiti intelegatori, rabdatori, comunicati eficient, cu tact. Spre seara va puteti uita impreuna la un film sau la o emisiune interesanta, ori puteti face putin sport. Cateva exercitii nu strica, mai ales in aceasta perioada.

Horoscop 7 aprilie 2020 Taur

Publicitate

Fiti calmi astazi, este foarte important. Daca aveti o problema ori ceva anume va nemultumeste, incercati sa discutati, cereti sfaturi din partea celor apropiati voua pentru a gestiona corect situatia. Spre seara s-ar putea sa primiti un telefon important din partea unei rude importante. Vestea primita va poate schimba complet viata.

Horoscop 7 aprilie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie sa se gandeasca serios la viata amoroasa pe care o au. Luati deciziile corecte pentru sufletul vostru, altfel veti ajunge sa regretati. O surpriza placuta spre dupa-amiaza va va aminti cat de mult sunteti iubiti de prietenii pe care i-ati ales in viata voastra. Poate fi o perioada stresanta, dar veti reusi sa treceti cu bine peste toate.

Horoscop 7 aprilie 2020 Rac

Nativii Rac se pot gandi la viitor si isi pot face planuri alaturi de persoana iubita. S-ar putea sa va indragostiti iremediabil de aceasta persoana cunoscuta de putin timp, insa conexiunea dintre voi va fi foarte puternica. Poate fi o perioada grea acum, insa schimbarile recente nu vor face decat sa va apropie mai mult si sa lege mai strans aceasta legatura dintre voi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 aprilie 2022. Este timpul ca Scorpionul sa arate ce poate

Horoscop 7 aprilie 2020 Leu

Leii sunt sfatuiti sa isi schimbe perspectiva din care privesc problemele de zi cu zi, in special daca nivelul de stres devine prea mare. Nu este cazul sa te agiti din cauza lucrurilor marunte, chiar daca ele nasc conflicte spontane in sanul familiei. Lasa de la tine si pastreaza-ti energia pentru ceea ce conteaza cu adevarat. Cu calm si rabdare le vei rezolva pe toate.

Horoscop 7 aprilie 2020 Fecioara

Fecioarele s-ar putea simti coplesite de anumite persoane care emana energie negativa si strarnesc discutii in contradictoriu fara folos. Evita orice prezenta care te face sa te simti neconfortabil. Inconjoara-te, in schimb, chiar daca de la distanta, cu cei care conteaza cu adevarat. Fii alaturi de familie si prieteni si ai grija de tine, e tot ce conteaza in aceasta perioada.

Publicitate

Horoscop 7 aprilie 2020 Balanta
Balantele pun lumea la cale dintre patru pereti, iar asta le reda energia pe timpul acestei crize. Orice activitate care ridica moralul si alunga stresul este binevenita. Chiar daca dorintele vor mai avea de asteptat, important este ca nativii din Balante sa nu uite ca, chiar si dupa cea mai puternica furtuna, cerul redevine albastru.

Horoscop 7 aprilie 2020 Scorpion

Cu cat stau mai departe de lume, cu atat mai multe tentatii par ca-i inconjoara pe Scorpioni. Iar nativii din aceasta zodie nu sunt chiar cei mai cumpatati reprezentanti ai zodiacului. Daca totusi alegi sa faci ceea ce-ti pofteste inima, asigura-te ca are un impact pozitiv asupra viitorului tau. Sau ca cel putin nu risti sa iti faci rau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 aprilie 2022. Ziua cautarilor spirituale pentru Raci

Horoscop 7 aprilie 2020 Sagetator

Exista atat de multe in viata de descoperit, iar astazi este o zi la fel de buna ca oricare alta zi pentru a incepe explorarea! Calatoria este o idee excelenta, in special calatoria intr-o tara straina. Intra online si incepi sa iti planifici urmatoarea calatorie astazi. Daca nu aveti timp sau finante pentru o expeditie atat de elaborata, cititi o carte despre destinatia de vis sau incercati sa faceti cateva feluri de mancare din bucataria respectiva. Hraneste-ti dorinta cu mancare.

Horoscop 7 aprilie 2020 Capricorn

Astazi nu va fi usor sa ramai singur. Prezenta ta ar putea fi foarte solicitata. Daca iti doresti cateva ore singur, te-ai putea confrunta cu o provocare grea. Daca poti, accepta prezenta celor care te vor in preajma lor. Vei avea destul timp in zilele urmatoare ca sa fii singur si sa rte relaxezi. Deocamdata, va trebui sa incercati sa gasiti fericirea in energia generata atunci cand sunteti in centrul atentiei.

Horoscop 7 aprilie 2020 Varsator

S-ar putea sa nu te simti bine sa renunti la ceea ce iti doresti azi, dar este nevoie de un compromis. Ar putea fi ceva la fel de minor ca schimbarea locului unei mese din cauza preferintelor dietetice ale cuiva, sau ar putea fi ceva la fel de important ca modificarea intregului program pentru a face lucrurile mai usoare pentru altcineva. Propune-ti ca lucrurile se se intample ca ei astazi, si ca tine data viitoare.

Citeste si articolul :   Vietile celor trei semne zodiacale vor suferi in curand schimbari drastice

Horoscop 7 aprilie 2020 Pesti

Aveti o multime de idei despre directia in care doriti sa mearga de aici inainte cariera voastra, iar astazi, una dintre aceste idei ar putea fi un pas urias mai aproape de a deveni realitate. Munca pe care ati depus-o va fi rasplatita foarte curand, dar ar trebui totusi aduci mici retusuri aici si acolo. Pune cateva intrebari directe si iti va placea ceea ce auzi ca raspuns. Efortul pe care il depui astazi poate da rezultate interesante.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.