Au ignorat ordonantele militare si s-au batut cu furci si topoare in Vaslui. Barbat in stare grava, cu tendoanele taiate

Un barbat de 44 de ani din judetul Vaslui a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost atacat de trei indivizi inarmati, in fata unui magazin din comuna Banca, relateaza Vremea Noua.

Scandalul a pornit dupa ce unul dintre cei trei indivizi, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, si-a amintit ca avea un conflict mai vechi cu acesta. Agresorii s-au napustit asupra barbatului si i-au sectionat o ureche, i-au taiat tendoanele de la picioare.

Politistii sositi sa aplaneze conflictul a nu au putut face fata indivizilor inarmati si a fost nevoie de interventia trupelor speciale.

Victima a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi in stare grava si va avea nevoie de patru luni de spitalizare.

Publicitate

“Cei trei suspecti au varste cuprinse intre 20 si 30 de ani. Cel mai in varsta dintre ei se afla intr-un conflict mai vechi cu victima de 44 de ani, iar in seara agresiunii, victima a fost lovita cu secure, bata si furca, dupa cum reiese din declaratiile martorilor. Victima are leziuni grave, conform concluziilor provizorii ale medicului legist, la cap, membrele superioare si superioare, dar si leziuni interne, care necesita 110 – 115 zile de ingrijiri medicale, cel putin.

Cei trei agresori nu isi recunosc faptele, ei avand alte variante, dar s-au strans suficiente indicii, privind faptul ca ei au comis agresiunea, astfel ca s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore, iar astazi, vor fi prezentati la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva, pentru infractiunea de tentativa de omor. Fratele victimei, a formulat plangere si el, deoarece a fost agresat, impreuna cu victima si se fac cercetari, in continuare, pentru stabilirea imprejurarilor in care s-au petrecut faptele”, a precizat procurorul de caz, Elena Bejinariu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

De asemenea, politistii au aplicat si opt amenzi pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare, in valoare de 56.000 lei, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.