ULTIMA ORA: Valabilitatea indemnizatiei pentru cresterea copilului se prelungeste

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, scrie pe Facebook ca valabilitatea indemnizatiei pentru cresterea copilului se prelungeste pe perioada starii de urgenta.

„Parintii care au acasa copii mici merita sa fie linistiti. M-am gandit mai ales la aceia care ar putea sa fie stresati pentru ca le va inceta plata indemnizatiei de crestere copil in perioada starii de urgenta. In acest sens am facut toate demersurile ca acestia sa beneficieze de o prelungire automata a platii, pana la finalul decretului prezidential privind instituirea starii de urgenta. Fara stres si fara griji suplimentare”, scrie Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru sustine este este interesata ca fiecare parinte sa primeasca in aceasta perioada semnalul ca este vazut de Guvern.

„Prelungirea are loc AUTOMAT, prin efectul legii. Parintii nu trebuie sa depuna NICIUN DOCUMENT, nu trebuie sa faca NICIUN DEMERS! Suntem aici. VA fi bine!”, adauga ministrul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.