Heroina livrata in paine la un centru de carantina din judetul Ilfov. Anuntul facut de Jandarmeria Romana

Un barbat din Bucuresti a incercat sa introduca intr-un centru de carantina heroina ascunsa intr-o paine. El le-a spus jandarmilor ca i-a adus nepotului sau intors din Germania mai multe alimente. Autoritatile au verificat pachetul barbatului si au descoperit drogurile.

Un barbat din Bucuresti a mers la un centru de carantina din judetul Ilfov pentru a-i duce nepotului sau intors din Germania cateva alimente.

Intreg coletul a fost verificat de catre jandarmi, care au descoperit drogurile ascunse in paine. Acum, cei doi vor fi anchetati pentru trafic de droguri de mare risc.

Nepotul barbatul s-a intors din Germania si a intrat in carantina institutionalizata timp de 14 zile, avand in vedere zona de risc de unde s-a intors in Romania. Iata mesajul postat de Jandarmeria Romana pe pagina de Facebook:

“In timp ce se afla in tura, avand ca misiune monitorizarea unui centru de carantina, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, a observat apropiindu-se de poarta de acces in centru, un barbat intre doua varste, cu o punga de culoare inchisa in mana.

Citeste si articolul :   Gerul pune stapanire pe Romania. Prognoza meteo pana miercuri

– Buna ziua! Va putem ajuta cu ceva? i se adreseaza jandarmul.
– Buna ziua! Aaaa… Am venit la nepotul meu sa-i aduc un cadou si cateva alimente…
– O ocazie speciala sau…?

– Da, tocmai s-a intors in tara si are nevoie de cateva lucruri! Aaaa…nimicuri, dulciuri, paine…
– Ne puteti arata ce aveti in sacosa?

– Nu cred ca e cazul, sunt doar niste alimente, paine, d-ale gurii. Sa nu se strice daca le scot!
– Totusi, va rugam, faceti un efort si scoateti ce aveti in punga! Trebuie sa ne asiguram ca totul este in regula, insista subofiterul.

La control, banuiala jandarmului ca barbatul ascunde ceva s-a confirmat. In punga era intr-adevar paine, insa cu o ‘’faina mai speciala’’. Din pacate, in urma acestei ispravi, pe langa nepot si unchiul risca sa ajunga intr-un fel de carantina, la‘’racoare’’.

Daca va intrebati cum a intuit jandarmul ca punga unchiului ascunde surprize, va spunem doar ca atunci cand ajungi sa ai sute de misiuni executate in cei peste 20 de ani in care zi si noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu in cele mai prietenoase medii – reusesti, uneori, sa stii si sa intelegi ceea ce se afla dincolo de ce se vede si de ce ti se spune!”

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Al cincilea deces din cauza coronavirusului in Romania. Cine este

Autor