Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 5-11 aprilie 2020. Cumpene si necazuri, ape tulburi si surprize de ordin karmic

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5 – 11 aprilie 2020. Potrivit acesteia, Venus in Gemeni si conjunctia Mercur-Neptun in Pesti vin cu furtuni in paradisul amoros, ape tulburi si labirint existential plin de ceata, precizeaza kfetele.ro

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 BERBEC

Berbec- Aspectele saptamanii viitoare sunt: 1. Venus a intrat in Gemeni. 2. Conjuctie Mercur-Neptun in Pesti. 3. Luna in Fecioara la debut de saptamana. 4. Conjunctie Marte-Saturn in Varsator. Cum Soarele este inca in constelatia voastra, e o perioada foarte incarcata din punct de vedere astral pentru voi. Pe scurt: va pune in incurcatura. Pentru descifrare trebuie sa analizez astrograma personala.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 TAUR

Publicitate

Taur- Venus, prima patroana astrala, a intrat in Gemeni si va face aspect de cuadratura cu Luna(a doua patroana astrala) in Fecioara la debut de saptamana. Aspecte nefaste ce tin de dragoste, familie, copii, compatibilitati versus incompatibilitati. Furtuna in paradisul amoros si nu numai… Cariera sau business-ul sunt blocate de conjunctia lui Saturn cu Marte in Varsator in cuadratura cu Uranus.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 GEMENI

Gemeni- Ati citit la Berbec de aspectele perioadei? Conjunctia lui Mercur cu Neptun va baga in ape tulburi si nu veti vedea calea. Altii vor avea probleme si mai grele cu rudele de gradul unu si de gradul doi sau in dragoste. Cuadratura cu Luna din Fecioara a Soarelui natal vizeaza sanatatea(afectiuni karmice cu cauze care le vad doar pe karma personala) sau cariera(cumpene sau orientare profesionala).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 RAC

Citeste si articolul :   Cele mai frumoase trasaturi fizice ale semnelor zodiacale

Rac- Luna(patroana voastra astrala) din Fecioara va face aspect de opozitie cu Mercur si Neptun aflate in conjunctie si, toate aceste aspecte vor face cuadratura dubla cu Venus din Gemeni. Pe scurt: probleme pe toate planurile(dragoste, sanatate, orientare profesionala in cariera, business, justitie). Cheile de deschis cartea de destin pot sa gasesc doar pe astrograma voastra sau a celor dragi voua.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 LEU

Leu- Un labirint existential plin de ceata, pe care nu poti sa-l tai nici cu cutitul. Ati vazut la Berbec ce configuratii astrale sunt saptamana viitoare, pe cere le-am analizat si la celelalte zodii. Nu veti sti in ce directie sa o luati, fie ca vorbim de cariera/business, dragoste, sanatate sau alte domenii extentiale importante, multe la numar. Calea de iesire o vad individual pe astrograma personala a fiecaruia…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 FECIOARA
Fecioara- Hopuri pe care nu le intelegeti, de aceea nu aveti cum sa le depasiti. Patroana voastra astrala este in conjunctie cu Neptun in Pesti, semn clar ca inotati in ape tulburi. Chiar si cei care se considera compatibili in relatiile matromoniale sau sentimentale(familie, copii, nepoti) vor avea surprize de ordin karmic pe termen scurt si mediu. Daca ati citit tot, vedeti ca sunt vizate si cariera si sanatatea.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 BALANTA

Balanță- Perioadă dezechilibrată din punct de vedere astral. De aceea echilibrul vi-l pot restabili cu ajutorul brățărilor de le confecționez personal și le prezint la TV. Menționez că iar am anunțat de cei care se folosesc de numele meu și fac pagini false să vă atragă în diverse curse. Cum Balanța este zodia justiției, deschideți bine ochii, că este o cuadratură pe zodii cardinale care vă poate crea probleme, cumpene.

Citeste si articolul :   Luni norocoase pentru fiecare semn zodiacal in 2021

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 SCORPION

Scorpion- In Berbec(zodia spirit-pereche, nu suflet-pereche) sunt planete greu de gestionat de voi singuri, asa cum ati citit deja in acest Horoscop si in celelalte facute de mine pe kfetele.ro. Se plang multi ca nu se descurca, dar nici nu stiu cu ce misiune karmica au descalecat pe Geea. Compatibilitatile si incompatibilitatile sunt chestiuni individuale, nu le aflati prin sms-uri cu cateva cuvinte sau vorbe…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 SAGETATOR

Sagetator- Daca tot analizam aspectele dificile ale saptamanii la celelalte zodii si spuneam de compatibilitati si incompatibilitati si la Scorpion, e bine sa stiti ca natura voastra duala se va vedea in relatia voastra, a partenerului/ei de viata, dar si in asocieri si colaborari(business, colaborari). Cum una spuneti si declarati si in spate ganditi cu totul altfel, Universul va duce totul pe karma, ca nu doarme…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Cuadratura Soarelui natal cu planetele de le analizam la Berbec vizeaza cumpene si necazuri. Evident, de ordin karmic! Cu cauze profunde de le pot studia doar pe vietile voastre anterioare. Acolo vad cauza/cauzele si tot de acolo vad daca sunt solutii de iesire/scapare(indiferent de varsta biologica de acum).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 VARSATOR

Varsator- Multi vor sa stie de viitor si cred ca s-au nascut sub o stea norocoasa. De aceea ma cauta doar cand le ajunge cutitul la os si au pierdut tot. Total gresit este modul lor de gandire. Daca ati citit in acest Horoscop ce aspecte astrale periculoase sunt pe progresiile solare ale perioadei, sa stiti ca rezolvarile le vad doar pe ecuatia de destin de o aveti la nastere.Fie ca tin de amor, familie, cariera, business, sanatate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 PESTI

Pesti- Probleme existentiale pe care nu le constientizati inca sau nu va dau pace. Pot viza copii sau nepotii din dotare, ca nu stiu nici macar cum sa fie orientati in viata(scoala, alegeri, indrumari ce tin de slefuirea caracterului. Chiar si voi va ganditi daca v-ati orientat corect in cariera(reorintari), dar acest lucru se vede pe astrograma natala(aceasta e una generala). Afectinui karmice cu cauze profunde.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.