„Aveam peste 20 de gauri in usa!” Cum distrug romanii camerele de hotel in care isi „petrec” perioada de carantina

„Stare de nesimtire de urgenta”. Hotelierii care si-au pus unitatile de cazare la dispozitia romanilor veniti din zonele rosii ale pandemiei de coronavirus sunt disperati.

Desi isi pun in pericol familiile, romanii veniti din zonele rosii ale pandemiei de coronavirus sunt in stare sa faca orice pentru a scapa de carantina. Unii dintre ei au fost primiti in cateva hoteluri de lux, puse la dispozitia autoritatilor de proprietarii care, acum, isi regreta cumplit decizia.

Hotelierii isi striga disperarea, stiind ca nu au cum sa isi recupereze pagubele prea curand.

„Sa va zic ce mi-a povestit un manager de hotel de 4 stele din Bucuresti.

Publicitate

“Am pus la dispozitia statului camere pentru romanii veniti de afara. In mare parte acestia sunt foarte nervosi deoarece nu sunt lasati sa plece acasa la familiile lor.

Si de aici pleaca multe. Unii sunt cazati in aceeasi camera, deoarece au venit impreuna si nu are rost sa ii cazam in camere separate. Unii au transformat usa de lemn de intrare in tinta pentru cutite. Aveam peste 20 de gauri in usa. Faceau concurs care nimereste in mijlocul ei. Iti dai seama?

Citeste si articolul :   A nascut Lili Sandu. Prima imagine cu bebelusul

Un prieten care se ocupa de alt hotel mi-a spus ca lui i-au smuls un calorifer din perete si i-au spart un televizor. Plus alte astfel de probleme.

Eu am chemat jandarmeria, le-au dat amenzi, insa eu ca sa imi recuperez paguba trebuie sa ii dau in judecata. Pai cand imi recuperez eu banii, cu cine sa ma judec? Ca daca ii vezi pe unii…”

Stare de nesimtire urgenta.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.