Primaria Baia Mare distribuie locuitorilor 50.000 de pachete cu manusi, masti si gel dezinfectant

Primaria Baia Mare incepe distribuirea, prin Posta Romana, a 50.000 de „pachete de necesitate” pentru locuitorii orasului. Acestea cuprind manusi, masti, spirt medicinal si gel dezinfectant pentru maini.

Potrivit unei postari pe Facebook facute joi de primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches, pachetele vor fi distribuite de postasi, iar cei care nu vor fi gasiti acasa au posibilitatea sa le ridice de la oficiile postale.

„Primele 50.000 de pachete de stricta necesitate vor fi distribuite incepand de vineri la fiecare locuinta din Baia Mare. Distributia va fi efectuata de catre echipe ale Postei Romane si ale Primariei. Estimam ca sunt necesare cinci zile pentru distribuirea primelor 50.000 de pachete.

Pachetul contine 3 perechi de manusi, 3 masti, 1 sticla de spirt medicinal si 1 sticla de gel dezinfectant. Incepand de luni, 13 aprilie, vom trimite a doua transa de pachete. Cei care nu sunt gasiti la domiciliu vor fi cautati a doua zi inca o data, daca nu se va putea efectua livrarea nici atunci, au posibilitatea sa le ridice de la oficiile postale sau centrele de distributie”, a aratat Chereches.

Edilul a subliniat ca la rectificarea bugetara aprobata de Consiliul Local Baia Mare a fost inclusa si finantarea pachetului de sprijin pentru lupta impotriva Coronavirus.

Citeste si articolul :   Tragedie in prima zi de scoala. Un elev de 14 ani a intrat in apa si nu a mai iesit

(sursa: Mediafax)

Autor