Miracolul vietii in Postul Mare! 40 bebelusi nascuti de mame infectate cu Covid-19 sunt bine

Miracole prezente si povesti care ne dau speranta in cele mai intunecate clipe din istoria contemporana.

Intr-una din zilele cand Italia a pierdut peste 700 de oameni infectati cu Covid-19, un numar la fel de mare, peste 700 de bebelusi s-au nascut. Stirea a facut inconjurul Italiei, umpland sufletele sfasiate de atata durere cu bucuria vietii.

Publicitate

In urma cu cateva zile, la Spitalul Pediatric Buzzi din Milano, aproximativ patruzeci de copii s-au nascut cu mame testate pozitiv sau suspectate pozitiv, la Coronavirus.

Copiilor li s-au facut de indata analizele si surpriza: negativ la toti. Ba mai mult, sunt in stare excelenta. Spitalul italian de renume era pregatit pentru orice. Medicii amenajasera un spatiu dedicat eventualelor necesitati urgente daca micutii ar fi dezvoltat probleme respiratorii.

Publicitate

Italia merge inainte cu ajutorul acestor miracole.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.