Unul dintre cei mai iubiti si apreciati medici din Suceava se lupta pentru viata la sectia ATI. Acesta se afla in stare grava din cauza infectiei cu COVID-19

Situatia de la Suceava provocata de COVID-19 este deja cunoscuta in intrega tara. Din pacate, pe langa cazurile prezentate in mass-media, exista multe despre care nu se discuta. Unul dintre cei mai iubiti si apreciati medici nefrologi din Suceava se afla intr-o situatie critica.

Publicitate

Dr. Mihai Ardelean a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta se afla internat la sectia de Anestezie si terapie intensiva din cadrul Spitalului de Boli Infectioase Iasi. Din pacate starea acestuia este critica. Reputatul medic se lupta pentru viata, pentru a putea reveni in lupta de a salva vietile pacientilor care isi puneau speranta in acesta.

Din informatiile pe care Reporterii Cotidianului „Buna Ziua Iasi” le detin, se pare ca Dr. Mihai Ardelean este pensionar, insa reprezentantii Spitalului de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava l-au chemat pentru a profesa in continuare, scrie bzi.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.