Tragedie in familia lui Petre Grigoras! Fratele sau a decedat in urma infectiei cu Covid-19: “l-au bagat in mormant, fara slujba, familia este in carantina, este ingrozitor…

Petre Grigoras este unul dintre cei mai carismatici antrenori romani. In prezent tehnician la Foresta Suceava, dar cu state vechi in Liga 1, am luat astazi legatura cu el pentru a afla care este situatia in orasul din Bucovina. Asa am aflat ca ieri in familia sa a avut loc o tragedie tocmai din cauza acestui virus ucigas, COVID-19.

”Traiesc foarte prost aceasta perioada, ieri mi-a murit un frate de coronavisus, am si alte probleme. El era in Zemes, (n.r. o comuna de langa Moinesti), in zona Bacaului, a fost rapus de aceasta boala la 59 de ani.

N-am putut merge la inmormantare, deja astazi in 5 minute l-au bagat in mormant, fara slujba, familia este in carantina, este ingrozitor, dar asta-i viata”, a explicat Petre Grigoras pentru doarromania.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.